Γεμισε η Τραπεζα Αιματος του Γ.Σ. Νοσοκομειου Κομοτηνης

Συγκινητική η ανταπόκριση του κόσμου στη Ροδόπη για αίμα – Κάλεσμα για συνέχεια της προσφοράς από την επόμενη εβδομάδα για την κάλυψη των τακτικών αναγκών του ΕΣΥ

Το τελευταίο διήμερο εκατοντάδες συμπολίτες μας έχουν προσέλθει στο Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής για να προσφέρουν εθελοντικά αίμα για τους πυροπαθείς πολίτες του Λεκανοπεδίου Αττικής. Η προσέλευση ήταν εξαιρετικά μεγάλη και πέρα από κάθε προσδοκία, γεγονός που αποδεικνύει για άλλη μια φορά την ενότητα και των αλτρουισμό των Ελλήνων σε καταστάσεις κρίσεις.
 
Η προσέλευση ξεπέρασε κάθε προσδοκία σε σημείο που όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Διοικητής του Γ.Σ. Νοσοκομείου Κομοτηνής κ. Φιλιππίδης τα απαραίτητα αποθέματα αίματος και σε τοπικό, αλλά και σε πανελλήνιο επίπεδο να έχουν συμπληρωθεί, με αποτέλεσμα σε λίγο να υπάρξει αδυναμία αποθήκευσης των υπολοίπων στην Τράπεζα Αίματος του Νοσοκομείου μας.
 
«Θα θέλαμε αφού σας ευχαριστήσουμε θερμά για τη συγκινητικά μεγάλη εθελοντική προσφορά σας, να σας παρακαλέσουμε να μην προσέρχεστε πλέον στο Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Κομοτηνής για επιπρόσθετη δωρεά αίματος» αναφέρετε χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση, καλώντας ωστόσο τους εθελοντές αιμοδότες να συνεχίσουν την προσφορά αίματος, από την επόμενη εβδομάδα, για τις τακτικές ανάγκες του Εθνικού Συστήματος Υγείας, οι οποίες είναι συνεχείς και διαχρονικές και πάντα σωτήριες για την ανθρώπινη ζωή.
 
«Σας ευχαριστούμε θερμά για την κοινωνική ευαισθησία σας, σε μια ιδιαίτερα δύσκολη στιγμή για την πατρίδα μας» καταλήγει η ανακοίνωση.
 
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.