Γεμισαν για ακομη μια φορα οι παραλιες της Αρωγης

Εκ διαμέτρου αντίθετη η εικόνα στην παραλία Φαναρίου

Για ακόμα ένα Σαββατοκύριακο Ροδοπίτες αλλά και ξένοι τουρίστες πλημμύρισαν τα μπαράκια και τις παραλίες της Αρωγής, εκμεταλλευόμενοι τον πολύ καλό καιρό και αναζητώντας μια όαση δροσιάς από το καμίνι της πόλης.
 
Έτσι και το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε η Αρωγή είδε να γίνεται το αδιαχώρητο τόσο στις παραλίες όσο και στους δρόμους, με τα αυτοκίνητα πολλές φορές να δυσκολεύονται να κινηθούν ενώ και τα πάρκινγκ δεν αρκούσαν για να τα χωρέσουν και αξιοποιούσαν κάθε τετραγωνικό μέτρο ελεύθερου χώρου για το παρκάρισμα.
 

Η κατάσταση ήταν παρόμοια στις παραλίες, με τα μπαράκια να φιλοξενούν λουόμενους κάθε ηλικίας που απολάμβαναν τη γαλάζια θάλασσα και τη ζεστή αμμουδιά, σε ένα από τα τελευταία Σαββατοκύριακα του καλοκαιριού.
 
Η εικόνα που εμφάνιζε βέβαια η παραλία της Αρωγής ήταν εκ διαμέτρου αντίθετη από αυτή που παρουσίαζε η παραλία του Φαναρίου, όπου πέρα από κάποιους μεμονωμένους παραθεριστές δεν υπήρχε κανένας, με την παραλία να μένει σχεδόν άδεια, και δείχνοντας ότι είναι απαραίτητο να γίνουν κινήσεις προς την αξιοποίησή της, με πίεση προς την ΕΤΑΔ, που είναι η αρμόδια αρχή διαχείρισης της παραλίας.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.