«Γευση» απο εθιμα του Δωδεκαημερου θα εχουν οι φετινες χριστουγεννιατικες εκδηλωσεις της ΔΚΕΠΠΑΚ

Ανοιχτή επιστολή της Ν. Λιβεριάδου προς τους συλλόγους της περιοχής

Επιστολή προς τους Πολιτιστικούς Συλλόγους του Δήμου Κομοτηνής, με την οποία ζητά τη συμμετοχή τους στις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις της ΔΚΕΠΠΑΚ, απέστειλε χθες η πρόεδρος της Επιχείρησης κ. Νατάσα Λιβεριάδου.
 
Στην επιστολή αναφέρεται ότι «οι εκδηλώσεις θα διαρκέσουν φέτος από τη Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018 έως και την 7η Ιανουαρίου 2019».
 
Η κ. Λιβερειάδου διευκρινίζει επίσης ότι «λεπτομέρειες του προγράμματος θα γίνουν γνωστές εν καιρώ» ωστόσο καλεί τους συλλόγους να γίνουν συμμέτοχοι στις εκδηλώσεις, υποβάλλοντας αίτημα συμμετοχής, παρουσιάζοντας κάποιο από τα έθιμα του Δωδεκαημέρου από τις περιοχές από τις οποίες κατάγονται τα μέλη των Συλλόγων, σε ειδικό διαμορφωμένο χώρο στην πλατεία Ειρήνης της πόλης μας.
 
«Προκειμένου να ολοκληρωθεί λοιπόν ο σχεδιασμός των εκδηλώσεων, σας καλούμε να υποβάλλετε αίτηση συμμετοχής, περιγράφοντας συνοπτικά το έθιμο, στα γραφεία της επιχείρησης (Κούλογλου 14) ή ηλεκτρονικά ([email protected]) έως και την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018, που είναι και η καταληκτική ημερομηνία συμμετοχής» διευκρινίζει κλείνοντας την επιστολή της η κ. Λιβερειάδου.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.