Γ΄ εθνικη: Το προγραμμα και οι διαιτητες της 23ης αγωνιστικης

Κόντρα στον Πανσερραϊκό αγωνίζεται ο ΠΑΟΚ Κοσμίου!
Με την 23η αγωνιστική συνεχίζεται την Κυριακή το πρωτάθλημα της Γ' εθνικής κατηγορίας, από την οποία ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις ανάμεσα στον Ορφέα Ξάνθης και τον Νέστο Χρυσούπολης όπως επίσης και αυτή μεταξύ της Καβάλας και του Αλέξανδρου Κιλκίς.
 
Σπουδαίο παιχνίδι θα φιλοξενήσει το ΔΑΚ Κομοτηνής, καθώς ο ΠΑΟΚ Κοσμίου υποδέχεται τον Πανσερραϊκό σ' ένα παιχνίδι ιδιαίτερα ιστορικό για τους ασπρόμαυρους, οι οποίοι έχουν μπροστά τους μία πολύ μεγάλη πρόκληση.
 
Η “μάχη” της παραμονής ανάμεσα στην ΑΕ Καλαμπακίου και τον Κεραυνό Πέρνης συνεχίζεται για τα καλά με τον δεύτερο φυσικά να έχει προβάδισμα καθώς βρίσκεται 5 βαθμούς πάνω. Κόντρα στην Ασπίδα δοκιμάζεται η Α.Ε.Κ, ενώ με τον Αετό Ορφανού θα κοντραριστεί ο Κεραυνός Πέρνης.
 
Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις, ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης θα ταξιδέψει στο Παραλίμνι για να φιλοξενηθεί από τον τοπικό Απόλλων, ενώ τέλος ο Άρης Αβάτου, απαλλαγμένος πλέον από το άγχος της σωτηρίας, θα αναμετρηθεί με τον Εθνικό Σιδηροκάστρου.
 
Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές:
Γήπεδο ΑΟΞ: Ορφέας Ξάνθης – Νέστος Χρυσούπολης  (Θεοδωρόπουλος(Φλώρινας), Παπαδόπουλος Ηλ., Νταβέλας της ΕΠΣ Μακεδονίας)
ΔΑΚ Κομοτηνής: ΠΑΟΚ Κοσμίου – Πανσερραϊκός (Γιαπουτζής, Γκοντόλιας, Τζιβαρτζίδης της ΕΠΣ Ξάνθης)
ΔΑΚ Ξάνθης: Ασπίδα Ξάνθης – ΑΕ Καλαμπακίου  (Τσιάρας, Κουκούμης, Ζαχαριάς της ΕΠΣ Καβάλας)
Δημοτικό Παραλιμνίου: Απόλλων Παραλιμνίου – Εθνικός Αλεξανδρούπολης  ( Παπαδόπουλος Γ., Παπαδόπουλος Τρ., Μιχτατίδης της ΕΠΣ Μακεδονίας)
Δημοτικό Σιδηροκάστρου: Εθνικός Σιδηροκάστρου – Άρης Αβάτου  (Σκούτας Φ., Σκούτας Ν., Τσιρωνάς της ΕΠΣ Χαλκιδικής)
“Ανθή Καραγιάνη”: ΑΟ Καβάλα – Αλέξανδρος Κιλκίς  (Γεωργιτσόπουλος, Παστιάδης, Ραβικάλης της ΕΠΣ Δράμας)
Δημοτικό Χρυσούπολης: Κεραυνός Πέρνης – Αετός Ορφανού  (Κεφαλάς, Κρυωνάς, Σάκκος της ΕΠΣ Σερρών)

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.