Γ΄ Εθνικη: Κομβικο παιχνιδι κοντρα στον Κεραυνο Περνης για τον ΠΑΟΚ Κοσμιου!

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 21ης αγωνιστικής
Με την δράση της 21ης αγωνιστικής συνεχίζεται την Κυριακή το πρωτάθλημα της Γ' εθνικής κατηγορίας, με το παιχνίδι που ξεχωρίζει να είναι αυτό ανάμεσα στο Νέστο Χρυσούπολης και τον Πανσερραϊκό με την ομάδα του Κ.Κετσιεμενίδη να βρίσκεται πλέον στο +1 από τον ΑΟΚ.
 
Στο ΔΑΚ, ο ΠΑΟΚ Κοσμίου υποδέχεται τον Κεραυνό Πέρνης με στόχο τη νίκη που, σε συνδυασμό με το -6 που επιβλήθηκε στην ομάδα από την Πέρνη, μπορεί να μειώσει μέχρι και στο -6 την διαφορά από την θέση παραμονής.
 
Σπουδαίο παιχνίδι πρόκειται να διεξαχθεί στην Χρυσούπολη με τον πρωτοπόρο Νέστο να υποδέχεται τον Πανσερραϊκό με μοναδικό στόχο τη νίκη προκειμένου να διατηρηθεί στην κορυφή της βαθμολογίας και στο +1 από την Καβάλα, η οποία φαίνεται πως έχει ευκολότερο έργο μιας και υποδέχεται τον Εθνικό Σιδηροκάστρου.
 
Ξανθιώτικο ντέρμπι θα διεξαχθεί στο γήπεδο του ΑΟΞ με τον Ορφέα Ξάνθης να φιλοξενεί έστω και τυπικά (σ.σ έχουν το ίδιο γήπεδο) τον Άρη Αβάτου σε μία αναμέτρηση που συγκεντρώνει υψηλό ενδιαφέρον για την γειτονική πόλη.
 
Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις ο Απόλλων Παραλιμνίου υποδέχεται το Καλαμπάκι που πλέον βρίσκεται στο +1 από την ζώνη του υποβιβασμού (σ.σ μετά την αφαίρεση βαθμών που επιβλήθηκε στον Κεραυνό), ενώ η Ασπίδα Ξάνθης υποδέχεται τον Αετό Ορφανού.
 
Τέλος, το τελευταίο του “χαρτί” παίζει και ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης, ο οποίος υποδέχεται τον Αλέξανδρο Κιλκίς με στόχο τη νίκη που θα διατηρήσει τις όποιες ελπίδες υπάρχουν για την παραμονή στην Γ' εθνική κατηγορία. 
Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 21ης αγωνιστικής:
 
Κυριακή 3/3, Ώρα 15:00
Γήπεδο ΑΟΞ: Ορφέας Ξάνθης – Άρης Αβάτου  (Τσιάρα, Καρασαββαίδης, Δεδονάκης της ΕΠΣ Καβάλας)
Γήπεδο ¨Φ. Κοσμάς”: Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Αλέξανδρος Κιλκίς  (Τσιλίκας(Καβάλας), Καραγιάννης, Καρακασίδης της ΕΠΣ Θράκης)
Γήπεδο ΔΑΚ Κομοτηνής: ΠΑΟΚ Κοσμίου – Κεραυνός Πέρνης  (Στραατούδης, Διαμαντής, Τερζόπουλος της ΕΠΣ Έβρου)
Γήπεδο ΔΑΚ Ξάνθης: Ασπίδα Ξάνθης – Αετός Ορφανού  (Κεφίλης(Έβρου), Κυριαζής(Θεσσαλίας), Ντομάρης της ΕΠΣ Πρέβεζας)
Γήπεδο  Χρυσούπολης: Νέστος Χρυσούπολης – Πανσερραϊκός  (Τσακαλίδης, Μαλανδρής, Κώστογλου της ΕΠΣ Χαλκιδικής)
Γήπεδο “Ανθή Καραγιάννη”: ΑΟ Καβάλα – Εθνικός Σιδηροκάστρου  (Σιαμάνης, Χασιώτης, Ραβικάλης της ΕΠΣ Δράμας)
Γήπεδο Παραλιμνίου: Απόλλων Παραλιμνίου – ΑΕ Καλαμπακίου  (Τσιαουσίδης, Μεταξιώτης, Κωνσταντίν της ΕΠΣ Μακεδονίας)

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.