Φυσικο αεριο στον Ιασμο ζητα ο Ο. Μουμιν

Έγγραφο του δημάρχου προς τη ΔΕΔΑ

Τη σύνδεση του Ιάσμου με το δίκτυο παροχής φυσικού αερίου που πρόκειται να κατασκευαστεί  στην περιοχή αιτείται ο δήμαρχος κ. Οντέρ Μουμίν με έγγραφο που απέστειλε προς τη ΔΕΔΑ.

Το συγκεκριμένο αίτημα, «αποτελεί επιθυμία τόσο της Δημοτικής Αρχής όσο και των Δημοτών κατοίκων του οικισμού» επισημαίνει στο έγγραφο του ο κ. Μουμίν για να παραθέσει στη συνέχεια πληθυσμιακά στοιχεία σύμφωνα με τα οποία ο πληθυσμός του οικισμού Ιάσμου, κατά τα αποτελέσματα της τελευταίας απογραφής του 2011 είναι 2.585 κάτοικοι. Τα εν λόγω στοιχεία παραθέτονται από τον δήμαρχο Ιάσμου προκειμένου να διαπιστώσει πως «θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η σύνδεση με το δίκτυο του συνόλου σχεδόν των νοικοκυριών/κατοικιών του οικισμού, σε περίπτωση που υπάρξει δυνατότητα».

Ο δήμαρχος Ιάσμου στο έγγραφό του συμπληρώνει πως η Δημοτική Ενότητα Ιάσμου έχει συνολικά πληθυσμό 5.703 κατοίκων και περιλαμβάνει άλλους τέσσερις οικισμούς σε κοντινή απόσταση, για να καταθέσει την πεποίθησή του πως «θα μπορούσε κάλλιστα να επεκταθεί το δίκτυο παροχής με δεδομένη και σε αυτούς την επιθυμία διασύνδεσης σε αυτό από τις κατοικίες/νοικοκυριά».  

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.