Φτερα για ενα νεο μελλον

Στο κεντρικό αμφιθέατρο της Νομικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης έγινε η τελετή απονομής των πτυχίων το μεσημέρι της Τετάρτης 10 Σεπτεμβρίου σε ενενήντα αποφοίτους των ΤΕΦΦΑ ενώπιον της νέας πρυτανικής αρχής.

Στα πρόσωπά τους αποτυπωμένη η χαρά. Οι αγκαλιές συγγενών και φίλων, φορτωμένες με λουλούδια, τους σφίγγουν για τις ευχές.

Ηρθαν στον τόπο μας, τον γνώρισαν, απόλαυσαν την Κομοτηνή και τη Θράκη και τώρα, με το όνειρο και την ελπίδα ενός μέλλοντος, ανοίγουν τα φτερά τους για τις πατρίδες τους. Η Θράκη, η Κομοτηνή θα συνοδεύει πάντα τις πιο ευχάριστες αναμνήσεις τους, αυτές των φοιτητικών τους χρόνων, που θα μεταφερθούν στα παιδιά τους και στα εγγόνια τους.

Με χειροκροτήματα οι απόφοιτοι δέχθηκαν τους χαιρετισμούς που απηύθυναν ο Πρόεδρος του ΔΟΣΑ, αντιπρύτανης κ. Γιώργος Χατζηκωνσταντίνου και ο Πρόεδρος της σχολής, καθηγητής κ. Κυριάκος Ταξιλδάρης, ο οποίος ζήτησε από τους αποφοίτους να μην απογοητευθούν από τις δυσκολίες που θα συναντήσουν στο ξεκίνημά τους και να φροντίσουν να ενημερώνονται συνεχώς επάνω στο αντικείμενό τους

Τον όρκο εκφώνησε η πτυχιούχος κ. Δελαπόρτα Αικατερίνη.

Από εμάς τις θερμότερες ευχές για γρήγορη επαγγελματική αποκατάσταση.

Σ.Χ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.