Φοβος για τους περαστικους τα πρωην γραφεια της ΕΑΣ στις Σαπες

Απαραίτητη η συντήρηση του κτιρίου, υπό τον φόβο «πεσμένων» σοβάδων

Την χρόνια εγκατάλειψη, πάλαι ποτέ  «λαμπερών» υποδομών, έφερε στην «επιφάνεια» μεταξύ άλλων η κακοκαιρία των τελευταίων ημερών. Ο λόγος για τις πολλαπλές φθορές του κτιρίου που στέγαζε κάποτε τα γραφεία της ΕΑΣ επί της οδού Τσιτσώνη στις Σάπες, οι οποίες λόγω των συνεχών βροχοπτώσεων του τελευταίου διαστήματος «διογκώθηκαν» και αποτελούν, όπως καταγράφει η εφημερίδα «Ελεύθερη Άποψη της Ροδόπης» του Ντίνου Χαριτόπουλου, πλέον κίνδυνο για τους διερχόμενους πολίτες.
 
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, οι σοβάδες κρέμονται από τα καλώδια στο εξωτερικό του κτιρίου, με τον κίνδυνο ατυχήματος να ελλοχεύει κάθε στιγμή.
 
Για τον λόγο αυτό όπως υπογραμμίζει και ο συντάκτης τού ρεπορτάζ κρίνεται απαραίτητη η άμεση συντήρηση του κτιρίου, κυρίως για λόγους ασφαλείας, κάνει όμως και ένα βήμα παραπάνω προτείνοντας τη συντήρηση του κτιρίου που «αποτελεί μία σημαντική υποδομή για τον τόπο που συνεχώς απαξιώνεται» και την διαμόρφωσή του ούτως ώστε να στεγάσει τις αστυνομικές υπηρεσίες των Σαπών. Ν.Β.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.