Φωτα, Καμερες, Παμε!

Η παραγωγή του ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής «Φώτα, Κάμερες, Πάμε!»με τραγούδια από τον ελληνικό κινηματογράφο και το θέατρο θα παρουσιασθεί την Τετάρτη 24 Απριλίου στην αίθουσα της Πολιτιστικής Κίνησης Ροδόπης.

«Φώτα, Κάμερες, Πάμε!», μια μουσική παράσταση που θα μας ταξιδέψει στον ελληνικό κινηματογράφο και στο ελληνικό θέατρο φέρνοντάς μας μελωδικά ακούσματα γεμάτα νοσταλγία και μνήμη.

Η Μάρω Θεοδωράκη στο πιάνο και στο τραγούδι, η οποία επιμελείται την μουσική αυτή παράσταση μαζί με την ηθοποιό και ερμηνεύτρια Αλίνα Κοτσοβούλου, θα κάνουν μαζί μας ένα οδοιπορικό στους έλληνες συνθέτες που έγραψαν μουσική για τον κινηματογράφο και το θέατρο. Μίκης Θεοδωράκης, Μάνος Χατζιδάκις, Σταύρος Ξαρχάκος, Μίμης Πλέσσας, Μάνος Λοίζος, Γιώργος Ζαμπέτας, Μανώλης Χιώτης, Γιώργος Μουζάκης, αλλά και πιο σύγχρονοι, όπως, ο Σταμάτης Κραουνάκης είναι κάποιοι από τους συνθέτες που σφράγισαν με τη μουσικής τους στιγμές της μεγάλης οθόνης και του ελληνικού θεάτρου. Ταινίες και θεατρικά έργα, όπως «Στέλλα», «Φαίδρα», «Κλωτσοσκούφι», «Μανταλένα», «Το κοροϊδάκι της δεσποινίδος», «Η Αρχόντισσα και ο Αλήτης», «Χτυποκάρδια στο θρανίο», «Το ξύλο βγήκε απ’ τον παράδεισο», «Η Αλίκη στο ναυτικό», «Η κόρη μου η σοσιαλίστρια», «Λόλα», «Κόκκινα φανάρια», «Μια κυρία στα μπουζούκια», «Θαλασσιές χάντρες», «Ποτέ την Κυριακή», «Συνοικία το όνειρο», «Λατέρνα, φτώχεια και φιλότιμο», «Μερικοί το προτιμούν κρύο», «Χαρτοπαίχτρα», «Μια τρελή, τρελή, οικογένεια», «Αυτή η νύχτα μένει», «Οδός ονείρων», «Βίρα τις άγκυρες», «Γειτονιά των αγγέλων» κ.α. θα ξαναζωντανέψουν μέσα από ήχους αγαπημένους κουβαλώντας το χρώμα μιας άλλης εποχής.

Με όχημα τη μελωδική πηγή έμπνευσης των ελλήνων συνθετών δημιουργούμε μια ξεχωριστή βραδιά για όλους όσους αγαπούν το διαχρονικό ελληνικό τραγούδι.

Τιμή Εισιτηρίου 10 ευρώ

Προπώληση εισιτηρίων:
ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κομοτηνής 25310-37770
Δημοκρίτειο Βιβλιοπωλείο 25310-84040

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.