«Φορτωμενοι» μεταλλια επεστρεψαν οι αθλητες του ΑΣ Γιν Γιανγκ

Από το πρωτάθλημα Β. Ελλάδος OKINAWA KARATE

Δυναμική για άλλη μια φορά, ήταν η παρουσία του ΑΣ Γιν Γιανγκ Κομοτηνής στο Πρωτάθλημα Βορείου Ελλάδος ΟKINAWA KARATE 2016, με τους 67 αθλητές του συλλόγου να επιστρέφουν φορτωμένοι 134 μετάλλια (60 χρυσά- 40 ασημένια – 34 χάλκινα).
 
Το πρωτάθλημα διεξήχθη το Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016, στη Χαλάστρα Θεσσαλονίκης. Οι αθλητές αγωνίστηκαν ο καθένας στην κατηγορία του, σε αγώνισμα CATA και ΚUMITE. Επίσης για πρώτη φορά διεξήχθησαν αγώνες ομαδικοί KUMITE όπου η 5μελής ομάδα της Κομοτηνής αποτελούμενη από αθλητές κατόχους ζώνης πράσινης και μπλε, ηλικίας 10-11 ετών ήρθε πρώτη σε βαθμολογία. Στους αγώνες συμμετείχαν συνολικά 280 αθλητές από 10 σωματεία πόλεων της Βόρειας Ελλάδας όπως Νάουσα, Έδεσσα, Βέροια, Αλεξάνδρεια, Χαλάστρα, Διαβατά, Δίον κ.α.. Τους αθλητές συνόδεψε η προπονήτρια του συλλόγου κ. Δήμητρα Μουσχάκη (Μαύρη Ζώνη – 5 DAN OKINAWA KARATE), ο προπονητής του συλλόγου κ. Ευθύμιος Δημητρακόπουλος (Μαύρη Ζώνη – 1 DAN OKINAWA KARATE), σύσσωμο το Δ.Σ. του συλλόγου αλλά και γονείς των αθλητών.
 

Όλοι οι αθλητές από 4 έως 44 ετών καθώς και οι συνοδοί τους, ξεκίνησαν με δύο λεωφορεία το ξημέρωμα του Σαββάτου, πέρασαν μια γεμάτη ημέρα στο κλειστό γήπεδο της Χαλάστρας, όπου οι συγκινήσεις και οι έντονες στιγμές διαδεχόταν η μία την άλλη. Η αναμονή για τον αγώνα, η αγωνία για το αποτέλεσμα είναι συναισθήματα που εφόσον ο αθλητής έχει προετοιμαστεί σωστά, εμπλουτίζουν τις εμπειρίες και τον ψυχισμό του. Την κύρια ευθύνη για αυτή την έκβαση την έχει ο προπονητής. Εάν έχει φροντίσει να διδάξει την ευγενή άμιλλα, τους παρέχει τα κατάλληλα εφόδια να διαχειρίζονται ορθά κάθε τους νίκη αλλά και ήττα, αλλά και να συνεργάζονται με αλληλεγγύη ως ομάδα, διατηρώντας την ατομικότητα και την προσωπικότητά τους.
 
«Τα χαμόγελα και η ευτυχία στα μάτια των αθλητών στο τέλος της ημέρας, αλλά και η αντίδρασή τους σε ό,τι προέκυπτε καθόλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος, επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά την σωστή προετοιμασία τους από την προπονήτριας μας κ. Δήμητρα Μουσχάκη. Ως Δ.Σ. αλλά και ως γονείς, την ευχαριστούμε θερμά» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΔΣ του Συλλόγου.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.