Φορεσαν τα αθλητικα τους παπουτσια για τον «αργοπορημενο» Αη Βασιλη

Τα μέλη του Σωματείου Καφετοπωλών και επίλεκτοι αθλητές των ομάδων της πόλης αγωνίστηκαν στο μπασκετικό παρκέ του Κλειστού Γυμναστηρίου

Η πρωτοβουλία της μπασκετικής αναμέτρησης καφετοπωλών της πόλης μας εναντίον επίλεκτων επαγγελματιών παικτών ξεκίνησε πέρυσι, στο πλαίσιο της Εθελοντικής Δράσης Κομοτηναίων «Ο Αη Βασίλης άργησε μία μέρα», εγκαινιάζοντας και τον θεσμό των «μεγάλων» εκδηλώσεων.

Φέτος οι εκπρόσωποι των καφετοπωλών της Ροδόπης έβαλαν και πάλι τα αθλητικά τους παπούτσια για να αντιμετωπίσουν εκ νέου στο παρκέ του κλειστού γυμναστηρίου της πόλης, τους επίλεκτους των μπασκετικών ομάδων ΓΑΣ, ΑΕΚ, Αίαντα Κομοτηνής και Δημοκρίτειο.

Ο αγώνας έλαβε χώρα, τη Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου, παρουσία αρκετών θεατών, που αντί εισιτηρίου προσήλθαν στον αγώνα, με τρόφιμα μακράς διαρκείας, με τα οποία γέμισαν τους σάκους του αργοπορημένου Αη Βασίλη, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως από τις κερκίδες δεν απουσίαζε και η φανατικότερη οπαδός των αγώνων και μασκότ πλέον των ομάδων, η τρυφερή τετράποδη Τούλα.

Ο αγώνας είχε αρκετές στιγμές, μπασκετικού θεάματος, αλλά και παραδόξων, όπως η συνεχής εμφάνιση του 11ου παίκτη του αγώνα, ήτοι του Μίνιον, που κυκλοφορούσε ανάμεσα σε παίκτες και κοινό, προσφέροντας στιγμές γέλιου, αλλά και η «καθίζηση» της μίας μπασκέτας, μετά από κάρφωμα του προπονητή της ομάδας μπάσκετ του Α.Σ. «Ηρόδικος» κ. Κίμωνα Λεχούδη.

Να υπογραμμίσουμε πως η ομάδα μπάσκετ σε αμαξίδιο του Α.Σ. «Ηρόδικος» ήταν και αυτή που μονοπώλησε το ενδιαφέρον του κόσμου, κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου, κάνοντας μια σύντομη παρουσίαση του αθλήματος και συγκεντρώνοντας το μεγάλο χειροκρότημα, ενώ το τελικό σκορ του κανονικού αγώνα, ήτοι των δύο προαναφερθέντων ομάδων, έφερε τους καφετοπώλες νικητές, με διαφορά μόλις ενός πόντου.

Συγκεκριμένα το ταμπλό στο τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή έδειξε 82 -81 για τους καφετοπώλες, που απέδειξαν ότι μπορούν να σταθούν ισάξια απέναντι στους αθλητές των τεσσάρων ομάδων της πόλης μας.

Αξίζει να σημειωθεί πως πέραν της εθελοντικής συμμετοχής όλων, κατά τη διάρκεια του αγώνα προσφέρθηκαν χυμοί και νερά από τις αντιπροσωπείες ποτών Ζακώνη και Παπάζογλου, στον ήχο η ομάδα του Μενέλαου Συκάκη , ενώ τα στιγμιότυπα του αγώνα αποτύπωσε φωτογραφικά ο Dj Lagos.

Οι συμμετέχοντες

Την ομάδα των καφετοπωλών αποτέλεσαν εκπρόσωποι των : 180, Avant Garde, Away, Bakkal, Bel Air, Coffee Island, Any Time Αγγελαρος, The Cups, El Classico, Friends, Journey Rock Bar, Ηχοδρόμιο, Kaffeine, Lobby, Καφενείον «Το Μασάλι», ΛΟΥ.ΚΙ, Μαρμελάδα, ΟΜΝΙΑ, Πάστα Φλώρα, Καφέ Σβούρα, Scarlet, Scenario, Σοκολάτα, Picollo, Καφενείο Άστρα, Βαρόσι, State, Café Πάνθεον, Θ.kom, ΜΗΔΕΝ, Οκτώ, Da luz, Τα αδέλφια, Φίλαθλος

Και «αντίπαλοι» ήταν αθλητές των ομάδων: ΓΑΣ, ΑΕ Κομοτηνής, Αίας, ΑΣ Δημοκρίτειο

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.