Football League: Αιγινιακος – Πανθρακικος 2-1

Ρεπορτάζ από το παιχνίδι Αιγινιακός - Πανθρακικός για την 3η αγωνιστική της Football League.

Την ήττα με 2-1 γνώρισε ο Πανθρακικός από τον Αιγινιακό εκτός έδρας στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής της Football League.
Παρά την ήττα η ομάδα του Κώστα Ανυφαντάκη έδειξε καλά στοιχεία  αν και έμεινε νωρίς  πίσω στο  σκορ χάνοντας στην αρχή του 2ου μέρους με 2-0, δεν πτοήθηκε, μείωσε 2-1 και προσπάθησε να κάνει την ανατροπή η οποία όμως δεν έγινε ποτέ αφού οι ποδοσφαιριστές του Αιγινιακού  διαχειρίστηκαν σωστά το υπέρ τους αποτέλεσμα και ήταν αυτοί που πήραν τελικά την νίκη.
Οι φάσεις του αγώνα
Το παιχνίδι ξεκίνησε  με τον Αιγινιακό να μπαίνει πιο δυνατά ωστόσο παρά την υπεροχή δεν μπόρεσε να πετύχει κάτι το ουσιαστικό στα πρώτα 25 λεπτά.
Ο Πανθρακικός στο 30΄θα χάσει μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί αλλά η καρφωτή κεφαλιά του Γαβριηλίδη μετά από εκτέλεση φάουλ του Ρομπέρ κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι του Τόλιου.
Στο 36΄οι γηπεδούχοι θα ανοίξουν το σκορ όταν μετά από κόρνερ του Γκατσολάρι από αριστερά ο Ζγκούρι στο πρώτο δοκάρι με γυριστή όμορφη κεφαλιά θα αιφνιδιάσει τον Γκαραβέλη και θα κάνει το 1-0  το οποίο ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους.
 
Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο  Αιγινιακός θα κάνει το 2-0 στο 47΄ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Γιαζιτζόγλου.
Το πέναλτι κέρδισε ο Φασίδης που ανατράπηκε εντός περιοχής από τους αμυντικούς του Πανθρακικού.
Ο Πανθρακικός αντέδρασε και κατάφερε να μειώσει στο 67΄μετά από ωραία προσπάθεια του Κουσίδη από τα πλάγια πάσαρε στον Χαλκιαδάκη που από το ύψος της μεγάλης περιοχής με ωραίο πλασέ έκανε το 2-1.
Παρά την πίεση του Πανθρακικού μέχρι τα τέλος το αποτέλεσμα δεν άλλαξε και έτσι η ομάδα της πόλης γνώρισε την δεύτερη της ήττα στο πρωτάθλημα.
 
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων
Αιγινιακός (Περικλής Αμανατίδης): Τόλιος, Παπουτσογιαννόπουλος, Γιαζιτζόγλου, Λιόλιος, Πασαλίδης, Πατράλης, Ζούρκος, Γκατσολάρι (66′ Μουκίδης), Φασίδης (91′ Κυζιρίδης), Ζγκούρη (79′ Ονουάτσι), Γκούρτσας.
 
Πανθρακικός (Κώστας Ανυφαντάκης): Γκαραβέλης, Πολίμος, Μυρθιανός (54′ Χαλκιαδάκης), Ρουσσάκης (86′ Μπακατώρος), Πετρούσης, Γαβριηλίδης, Ψάλτης, Μήλιος (54′ Κουτσίδης), Κάρδαρης, Ρομπέρ, Νικόλτσης.
 
Δηλώσεις Κώστα Ανυφαντάκη
Ερχόμενοι εδώ γνωρίζαμε ότι θα είχαμε ένα παιχνίδι με ιδιαίτερο βαθμό δυσκολίας απέναντι σε μια πάρα πολύ καλή ομάδα.
Στο πρώτο ημίχρονο ο αντίπαλος που προσπάθησε να δημιουργήσει.
Η δικιά μας κακή αντίδραση στις στατικές φάσεις μας έφερε πίσω στο σκορ μετά από ένα κόρνερ του αντιπάλου.
Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου δεχόμαστε το 2-0  με πέναλτι  πάλι από μια φάση που δεν κάναμε σωστή εκτίμηση.
Από εκεί μια μετά νομίζω ότι ο Πανθρακικός στάθηκε πολύ καλά στο γήπεδο κάτι που μας χαροποιεί, πιέζοντας μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο για να μπει ξανά στο παιχνίδι .
Εξαρχής ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, η εικόνα μας στο πρώτο ημίχρονο δεν ήταν αυτή που πιστεύαμε ότι θα έχουμε μετά όμως το 2-0 ήμασταν καλύτεροι.
Συγχαρητήρια στον Αιγινιακό και στον προπονητή κ. Αμανατίδη.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.