«Φωνες Χριστουγεννων» ηχησαν στο Μεγαρο Μουσικης

Στο πνεύμα των Χριστουγέννων εισήγαγε η διεθνούς φήμης σοπράνο Σόνια Θεοδωρίδου το κοινό της Κομοτηνής

Ταξίδεψε το  κοινό της Κομοτηνής η διεθνούς φήμης σοπράνο κ. Σόνια Θεοδωρίδου, μέσα από ένα μαγευτικό μουσικό οδοιπορικό στις γιορτές των Χριστουγέννων, το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής με τη συνοδεία της ορχήστρας «Μobile»,υπό τη διεύθυνση του κ. Θεόδωρου Ορφανίδη, της Μεικτής Χορωδίας «E-CHO», της Χορωδίας Γυναικών ΘΩΚ και της Χορωδίας Δικηγορικού Συλλόγου Ροδόπης υπό την καθοδήγηση της κ. Βερόνικας Σεμερτζίδου.

Πλήθος κόσμου έσπευσε να αγκαλιάσει μια ακόμη πολιτιστική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής, με την υπογραφή Δήμου και Περιφέρειας, αποδεικνύοντας για συναπτή φορά τη «δίψα» του κόσμου για τέτοιου είδους πολιτιστικά δρώμενα.

Την εισαγωγή της εκδήλωσης, ανέλαβε η εκτελεστική γραμματέας της Περιφέρειας και υπεύθυνη δράσεων του Μεγάρου κ. Ζωή Κοσμίδου, η οποία απηύθυνε τους εναρκτήριους χαιρετισμούς, ενώ μίλησε για μια «μοναδική συναυλία, αντάξια των εορταστικών ημερών».

Η υψίφωνος κ. Θεοδωρίδου, φανερώς συγκινημένη, καθότι όπως σημείωσε τυγχάνει καταγωγής από την περιοχή της Θράκης, εισήγαγε το κοινό στο πνεύμα των Χριστουγέννων, με την καθηλωτική φωνή και παρουσία της.

Η μαεστρία της ορχήστρας και των χορωδιών, συνέβαλε στη διαμόρφωση ενός άρτιου ηχητικά κλίματος, υπό το πρίσμα κλασικών ήχων, συνδεδεμένων με τη ζεστασιά που προσφέρουν τα χριστουγεννιάτικα άσματα.

Το θερμό χειροκρότημα του κοινού, υπέγραψε την κατακλείδα μιας ακόμη επιτυχούς εκδήλωσης και μιας ακόμη ευκαιρίας του κοινού της Κομοτηνής να μυηθεί στον κόσμο της κλασικής μουσικής.
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.