Φοιτητικη παραταξη στην Κομοτηνη καταγγελει επιθεση βανδαλων στο οικημα της

Έσπασαν το τζάμι της «Πρωτοπορίας»

Σήμερα το πρωί άγνωστοι βανδάλισαν το οίκημα της παράταξης Κυπρίων Φοιτητών «Πρωτοπορία Κομοτηνής», προκαλώντας σημαντικές ζημιές στην τζαμαρία. Τα μέλη ενημέρωσαν άμεσα τις αστυνομικές αρχές, ενώ κάνουν λόγο για απαράδεκτη χρήση βίας που μας γυρίζει χρόνια πίσω.

Η ανακοίνωση της «Πρωτοπορίας»:

«Με μεγάλη μας λύπη διαπιστώσαμε, χθες σε πρωινές ώρες, ότι το οίκημα της Παράταξης μας δέχθηκε απρόκλητη και άνανδρη επίθεση, όπου κάποιοι «γνωστοί-άγνωστοι» έδρασαν θρυμματίζοντας την τζαμαρία του Οικήματος μας. Αμέσως στο χώρο κλήθηκε η αστυνομία η οποία θα προχωρήσει σε έρευνα για την εξακρίβωση της ταυτότητας των δραστών.

Θα θέλαμε να καταδικάσουμε τη φασιστική αυτή ενέργεια και ευελπιστούμε στο μέλλον να μην ζήσουμε παρόμοια γεγονότα. Τέτοιες πράξεις μας γυρίζουν δεκαετίες πίσω, αφού εν έτει 2018, είναι απαράδεχτη η χρήση βίας και τραμπουκισμού για να πλήξεις αυτούς με τους οποίους διαφωνείς. Ίσως το γεγονός ότι η ΦΠΚ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ συνεχίζει ακλόνητη το έργο της, προασπίζοντας το φοιτητικό συνδικαλισμό και το συμφέρον του Κύπριου φοιτητή χωρίς κανένας και τίποτα να μπορεί να σταθεί εμπόδιο της, να προκαλεί αντιδράσεις σε κάποιους.

Δηλώνουμε με τον πιο έντονο τρόπο πως ΚΑΝΕΝΑΣ δεν θα μας σταματήσει, δεν πρόκειται να δεχτούμε απειλές και φοβέρες από τον οποιοδήποτε. Σε κάθε προσπάθεια να πλήξουν την ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ εμείς απαντάμε πως θα είμαστε ακόμα πιο ενωμένοι, ακόμα πιο δυνατοί, ακόμα πιο διεκδικητικοί.

Υ.Γ. Η ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.