«Φιλος» ηταν ο δολοφονος του 14χρονου

Συνομήλικος και φίλος του 14χρονου αγοριού που βρέθηκε δολοφονημένο με τραύματα από μαχαίρι, ήταν ο δράστης του εγκλήματος, όπως προκύπτει από τα στοιχεία που φέρεται να έχουν στα χέρια τους οι αρχές.

Το θύμα αναζητούταν από την οικογένειά του, από το βράδυ του Σαββάτου στο χωριό Γέφυρα της Θεσσαλονίκης. Τελικά, το πρωί της Κυριακής, εντοπίστηκε το πτώμα 14χρονου αγοριού, το οποίο έφερε τραύματα από μαχαίρι, με τον ιατροδικαστή να κάνει λόγο για ανθρωποκτονία. 

Οι αρχές εντόπισαν το φονικό όργανο, το απόγευμα της Κυριακής, και μαζί με άλλα στοιχεία και ευρήματα που συνέλεξαν (όπως το γενετικό υλικό στα νύχια του δράστη), έστρεψαν τις υποψίες του κατά του συνομήλικου φίλου του, ο οποίος ήταν και ο τελευταίος άνθρωπος που είδε ζωντανό το θύμα.

Τελικά, λίγο αργότερα, ο φίλος φέρεται να «έσπασε» από την ανάκριση των αρχών και να ομολόγησε τη δολοφονία, προβάλλοντας ως αιτία της πράξης του, την οργή του για το θύμα, το οποίο -σύμφωνα με τον δράστη- του φερόταν υποτιμητικά και τον πρόσβαλε συνεχώς, τα τελευταία δύο χρόνια. 
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.