Φιλλυρα και Αρριανα προσυνεδριακες διαδικασιες του ΠΑΣΟΚ

Την Τρίτη και Τετάρτη 4 και 5 του Σεπτέμβρη πραγματοποιήθηκαν οι πρώτες Δημοτικές Ολομέλειες του ΠΑΣΟΚ, στη Φιλλύρα και στα Αρριανά στα πλαίσια των προσυνεδριακών διαδικασιών για την ανάπτυξη διαλόγου με τα μέλη του ΠΑΣΟΚ και την κοινωνία για το θέμα των πολιτικών θέσεων του κινήματος. Συμμετείχαν: Ο Γραμματέας της ΝΕ, στη Ροδόπη κ. Κώστας Λιούρτας, το μέλος της ΚΕ του ΠΑΣΟΚ και τέως Βουλευτής κα Χρύσα Μανωλιά, μέλη της ΝΕ και μέλη και φίλοι του κινήματος από τους Δήμους Φιλλύρας και Αρριανών.

Στις εισηγήσεις τους τόσον ο Γραμματέας κ. Κώστας Λιούρτας όσο και η κα Χρύσα Μανωλιά επικεντρώθηκαν στον αγώνα που έδωσε και συνεχίζει να δίνει το ΠΑΣΟΚ για τις πανανθρώπινες αξίες της Ελευθερίας, της Δημοκρατίας, της Ειρήνης, της Αλληλεγγύης, της Κοινωνικής Δικαιοσύνης και της Ευημερίας των πολιτών. Τονίστηκε ιδιαίτερα ότι για να εξασφαλίσουμε και να διευρύνουμε όσα σημαντικά πετύχαμε σαν χώρα τα προηγούμενα χρόνια στο ευρωπαϊκό μας περιβάλλον και στην ισόρροπη ανάπτυξη και τους οικονομικούς πόρους που εισρέουν στη χώρα μας, ώστε να βελτιώσουμε τις δομές που χρειάζεται το σύγχρονο κοινωνικό κράτος αναπτύσσοντας ένα «δίκτυο κοινωνικής προστασίας» για τις μειονεκτούσες ομάδες και τους κοινωνικά αποκλεισμένους και να αυξήσουμε την απασχόληση με ταυτόχρονη μείωση της ανεργίας. Ως ζητήματα αιχμής προβάλλουν η Παιδεία, η Υγεία, η Κοινωνική Πρόνοια, η Απασχόληση.

Στο διάλογο που ακολούθησε η Ν.Ε. ανταποκρίθηκε θετικά στο αίτημα των μελών για περισσότερη ενημέρωση σχετικά με τα προγράμματα που υπάρχουν για τον αγροτικό κόσμο ούτως ώστε να εκμεταλλευτούμε καλύτερα τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται για την ολοκληρωμένη ανάπτυξη της υπαίθρου.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.