Φιλικη συζητηση με «μενου» τις θεσεις φορτοεκφορτωσης, τα τραπεζοκαθισματα αλλα και το πολιτιστικο γιγνεσθαι

Ανάμεσα σε Γ.Πετρίδη, Αν.Βαφειάδη και Κ.Κωνσταντινίδου

Την ευκαιρία να συζητήσουν με τον δήμαρχο Κομοτηνής για μια σειρά από ζητήματα, που απασχολούν τους ανθρώπους της τοπικής αγοράς, είχαν χθες το μεσημέρι ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, κ. Ανέστης Βαφειάδης, και η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου, κ. Κωνσταντινίδου. Η συνάντηση με τον κ. Πετρίδη εντάσσεται στον κύκλο των επαφών με ανεπίσημο χαρακτήρα, που έχουν ανοίξει οι εκπρόσωποι του εμπορικού και του επαγγελματικού κόσμου και ως εκ τούτου δεν είχε συγκεκριμένη ατζέντα.

Έδωσε ωστόσο την ευκαιρία να τεθούν επί τάπητος πρακτικά ζητήματα και προβλήματα, που ανακύπτουν στην καθημερινή λειτουργία της αγοράς, όπου ο ρόλος του δήμου είναι καθοριστικός. Οι δύο πλευρές μεταξύ άλλων επικέντρωσαν στο θέμα της στάθμευσης στους κεντρικούς δρόμους και ειδικότερα οι θέσεις φορτοεκφόρτωσης, όπως επίσης στο επίκαιρο και άκρως ενδιαφέρον για πολλούς επαγγελματίες ζήτημα της παραχώρησης κοινόχρηστων χώρων για την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων. Η συζήτηση βέβαια επεκτάθηκε και σε πιο σύνθετα ζητήματα, σχετιζόμενα με τη διοργάνωση εκδηλώσεων που θα ενισχύσουν το πολιτιστικό γίγνεσθαι στην πόλη μας. Ως προς το τελευταίο αντηλλάγησαν απόψεις και προτάσεις, που θα επεξεργαστούν το επόμενο διάστημα για να καταλήξουν σε συγκεκριμένες πρωτοβουλίες και ενέργειες.

Πάντως, οι δύο πλευρές εμφανίστηκαν ικανοποιημένες από το περιεχόμενο της συζήτησης που είχαν και συμφώνησαν να διατηρήσουν τακτικές της επαφές τους, για την αντιμετώπιση των μικρών ή μεγαλύτερων προβλημάτων ή δυσλειτουργιών της τοπικής αγοράς και γενικότερα της πόλης.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.