Φιλικη ισοπαλια για ΑΕ Κομοτηνης και ΑΟ Ορεστιαδας

Ο Ηλίας Κρεούζης έδωσε χρόνο συμμετοχής σε νεαρούς αθλητές

 

Μία ακόμα φιλική αναμέτρηση έδωσε το απόγευμα της Κυριακής η ΑΕ Κομοτηνής, αντιμετωπίζοντας στο κλειστό γυμναστήριο του 2ου Λυκείο τον ιστορικό Αθλητικό Όμιλο Ορεστιάδας. Οι «Κιτρινόμαυροι» αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 2-2 με τον Α.Ο.Ο. σε ένα παιχνίδι στο οποίο δόθηκε χρόνος συμμετοχής σε νεαρούς σε ηλικία αθλητές.

Ο Ηλίας Κρεούζης επέλεξε να ξεκουράσει τους Δημητριάδη, Κυριακίδη και Κάλα ενώ μετά το δεύτερο σετ άφησε στον πάγκο τον Νίκολα Ντιμιτρίγιεβιτς.

Για την ιστορία τα πρώτα δύο σετ τα κατέκτησε η ΑΕ Κομοτηνής με 25-22 και 25-19 με την ομάδα του Γιάννη Ανδρεάδη να απαντάει στο τρίτο με 22-25. Στο τελευταίο σετ οι προπονητές των δύο ομάδων απέσυραν τους έμπειρους αθλητές και αγωνίστηκαν σχεδόν αποκλειστικά έφηβοι, με την ομάδα της Ορεστιάδας να το κατακτά με 25-19.

Ο Ηλίας Κρεούζης είδε τον Καναδό Πασαδόρο να αφομοιώνει όλο και περισσότερο την φιλοσοφία του αλλά ζήτησε από τους αθλητές του στο τέλος της αναμέτρησης να αποκτήσουν αθλητικό εγωισμό, ώστε να μην συμβιβάζονται ποτέ με την απώλεια ούτε σετ.

 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.