Φιλικα ηττα για το Κοσμιο απο τον Εθνικο Αλεξανδρουπολης

Π.Α.Ο.Κ Κοσμίου-Εθνικός Αλεξανδρούπολης 2-4
Ήττα με σκορ 2-4 γνώρισε ο Π.Α.Ο.Κ Κοσμίου στο πρώτο εντός έδρας φιλικό προετοιμασίας , για τη νέα σεζόν, από την ομάδα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης. Οι “ασπρόμαυροι” βρέθηκαν σε κακή μέρα και “πλήρωσαν” τα πολλά λάθη (ιδίως στο πρώτο ημίχρονο), στα οποία υπέπεσαν. 
 
Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να μπαίνουν πολύ γρήγορα μπροστά στο σκορ χάρη σε τέρμα του Γκαϊδατζή που εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την έξυπνη κάθετη πάσα του Καρακασίδη και με ιδανικό τελείωμα έκανε το 0-1. Στο 35ο λεπτό μετά από μία φάση διαρκείας ο Χατζητουλούσης έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι με τον Tζατζανά στη συνέχεια να ισοφαρίζει από κοντά σε 1-1. Έξι λεπτά αργότερα και πάλι ο Κυριακόπουλος έκανε το 2-1 με όμορφη κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Στοΐνοβιτς. Ο Εθνικός αντέδρασε όμως γρήγορα και στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Καρακασίδης με δυνατό σουτ  έξω από την περιοχή δεν άφησε πολλά περιθώρια αντίδρασης στον Κεχαγιά ισοφαρίζοντας σε 2-2.
 
Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι όμως ο Εθνικός στο 64' με μία πολύ ωραία ομαδική προσπάθεια έφτασε στην ανατροπή με τέρμα του Γκαϊδατζή. Στο 76' ο Πατσιώρας από τα έντεκα βήματα διαμόρφωσε το τελικό 2-4.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Χούσογλου Αϊχάν με βοηθούς τον Δημητριάδη και την Ευγενίδου.
 
Οι  συνθέσεις των ομάδων:
 
ΠΑΟΚ Κοσμίου: Κεχαγιάς, Τριαντός, Τζατζανάς, Ζάγγουλος, Μουζασβίλι, Χατζητουλούσης, Κυριακόπουλος, Νάνος, Μαυράκης, Στοΐνοβιτς, Ρουμπιές.
 
Εθνικός Αλεξανδρούπολης: Μπινόπουλος, Μαλτέζος, Λύρατζης, Λίτσιος, Πεταλωτής, Πατσιώρας, Σιδηρόπουλος, Δεδελούδης, Γκαϊδατζής, Καρακασίδης, Μαρασλής.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.