Φεστιβαλ Μπυρας και Μουσικης: Αψηφησαν τον καιρο και διασκεδασαν με τους Ζωη Τηγανουρια και Δημητρη Μπαση

Διήμερο μουσικής και όχι μόνο απόλαυσης στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Κομοτηνής

Ο καιρός δεν στάθηκε σύμμαχος του Φεστιβάλ Μπύρας και Μουσικής που διοργανώθηκε το διήμερο 7 και 8 Σεπτεμβρίου, στην Κομοτηνή για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, από τον Σύλλογο Φίλων Μοντέρνας Μουσικής «Γραμμόφωνο» και την Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Πολιτισμού, Παιδείας και Αθλητισμού.
 
Το γεγονός αυτό δεν αποθάρρυνε αρκετούς εκ των συμπολιτών αλλά και επισκεπτών της πόλης μας, που αψηφώντας τις ψιχάλες έδωσαν το παρών στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Κομοτηνής, τόσο το βράδυ της Παρασκευής όσο και το βράδυ του Σαββάτου, όπου στην κεντρική σκηνή του Φεστιβάλ ανέβηκαν η Ζωή Τηγανούρια και ο Δημήτρης Μπάσης αντίστοιχα.
 

Η αρχή έγινε το βράδυ της Παρασκευής με τους «3πτΉχο» να ανοίγουν το φεστιβάλ «προετοιμάζοντας» τον κόσμο για την συναυλία της Ζωής Τηγανούρια, η οποία μάγεψε στην κυριολεξία τους παρευρισκομένους παρουσιάζοντας την παράσταση «Έτσι είναι η Ζωή», σε σκηνοθεσία του Μάνου Αντωνίου και κείμενα της Μαριάννας Κυριακάκη.
 
Ένα πλούσιο μουσικό ταξίδι από το παρελθόν έως και σήμερα, με προσωπικές επιτυχίες της καλλιτέχνη αλλά και κλασικά λαϊκά κομμάτια μεγάλων συνθετών, που μεταφέρθηκαν στον κόσμο και δια στόματος του λαϊκού τραγουδιστή Λάμπρου Βασιλείου αλλά και του Γιάννη Τσαρσιταλίδη που αποτέλεσε και την guest εμφάνιση της παράστασης.
 

Η συνέχεια δόθηκε το Σάββατο, 8 Σεπτεμβρίου με τους Jamming Cigars να ανοίγουν το μουσικό σκέλος της βραδιάς, για να ακολουθήσει ο αγαπημένος Δημήτρης Μπάσης που πρόσφερε μοναδικές στιγμές, με δικά του παλιά και νέα τραγούδια, αλλά και τραγούδια άλλων καλλιτεχνών όπως του Δημήτρη Μητροπάνου.
 
Καθ’ όλη τη διάρκεια του διημέρου οι διοργανωτές προσέφεραν στο κοινό σουβλάκια, αλλά και μπύρα Βεργίνα, που για ακόμα μία φορά συνόδεψε τις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.