Φελινα Καζακου προς Γιωργο Πετριδη: «κ. Δημαρχε οι πολιτες περιμενουν τις απαντησεις σας»

Την απουσία προληπτικών μέτρων και των αρμοδίων οργάνων κατά την προχθεσινή νεροποντή καταγγέλλει η επικεφαλής της «Εμείς…η Πόλη»

Την απουσία «των αρμοδίων οργάνων του Δήμου, αλλά και την λήψη οποιοδήποτε προληπτικών μέτρων και πρωτοβουλιών που θα έπρεπε να είχαν ληφθεί» για τα όσα έλαβαν χώρα κατά την προχθεσινή κακοκαιρία στην Κομοτηνή, κατήγγειλε σε χθεσινή της ανακοίνωση η επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Εμείς … η Πόλη» κ. Φελίνα Καζάκου – Βρούζου.
 
«Αισθάνομαι την ανάγκη, αλλά και την υποχρέωση να μεταφέρω την αγανάκτηση μου, αλλά κυρίως την αγανάκτηση και οργή των συμπολιτών μου για την κατάσταση που επικράτησε στην πόλη και τους οικισμούς μετά την έντονη νεροποντή» ξεκίνησε η ανακοίνωση, στην συνέχεια της οποίας όπως αναφέρεται παρά την ενημέρωση που είχαν λάβει για τα πρωτοφανή και έντονη για την περιοχή καιρικά φαινόμενα «η διοίκηση του Δήμου Κομοτηνής και ο Δήμαρχος, αρκέστηκε στο γεγονός να αποστείλει προ ημερών ανακοίνωση στους δημότες για τη λήψη μέτρων από τους πολίτες».
 
«Καταγγέλλω την απουσία των αρμοδίων οργάνων Δήμου και την λήψη οποιοδήποτε προληπτικών μέτρων και πρωτοβουλιών που θα έπρεπε να είχαν ληφθεί. Και αναφέρομαι στα βουλωμένα φρεάτια και στα επικίνδυνα δέντρα ίσως και πινακίδες που είναι στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων σας» συνέχισε για να επισημάνει πως οι ζημιές σε επιχειρήσεις και καταστήματα της πόλης, στους οικισμούς, στο οδικό δίκτυο είναι τεράστιες.
 
«Τι θα γινόταν αν το συγκεκριμένο δέντρο κατέπεφτε στην αυλή ενός σχολείου; Επιτέλους ας αναλάβει υπεύθυνα κάποιος τις ευθύνες για την κατάσταση που επικρατεί» κατέληξε καλώντας τον δήμαρχο Κομοτηνής να απαντήσει στα ερωτήματα που θέτουν οι ίδιοι οι πολίτες της Κομοτηνής.
 
Η απάντηση από πλευράς του Δήμου Κομοτηνής, δεν άργησε να έρθει, περιορίστηκε όμως στην καταγραφή – απολογισμό των αποτελεσμάτων των καιρικών φαινομένων αλλά και στην κινητοποίηση των αρμοδίων από πλευράς του Δήμου υπηρεσιών, με τον κ.Πετρίδη να συγχαίρει το σύνολο του μηχανισμού που κινητοποιήθηκε.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.