Fashion Show στο Avant Garde

Άστραψαν τα φλας και τα βλέμματα το βράδυ της Τετάρτης στο χώρο μπροστά από το ανακαινισμένο cafe bar Avant Garde στην κεντρική πλατεία της Κομοτηνής. Αιθέριες υπάρξεις και καλοσμιλεμένοι νεαροί περπάτησαν στην πασαρέλα της ομορφιάς που είχε στηθεί μπροστά από το κατάστημα για την επίδειξη που διοργανώθηκε αποκλειστικά και μόνο για τα εγκαίνια του νέου Avant Garde. Η Άξια Ανδρεαδάκη, η Ολυμπία Χοψονίδου, η Κατερίνα Ευαγγελινού και η Αφροδίτη Λασκούδη καταχειροκροτήθηκαν, το ίδιο και ο Γιώργος Μανίκας.

Την εκδήλωση παρουσίασε ο Κώστας Μάντζιος, βασικός χορηγός ήταν η εταιρεία «Ζουμπούλογλου Α.Ε.», ενώ χορηγός επικοινωνίας ο «Παρατηρητής της Θράκης».

Τα μοντέλα με εκπληκτικές σιλουέτες και με χάρη παρουσίασαν ρούχα και αξεσουάρ από καταστήματα της Κομοτηνής όπως τα Diesel, Charly, Naf Naf, Vip’s Young, No Name, Estethe.

Τα χτενίσματα των μοντέλων επιμελήθηκε το κομμωτήριο Stoikidis Hair Art, το μακιγιάζ ήταν από το κατάστημα καλλυντικών Ζήσης, τα αξεσουάρ από το Per Dono, τα οπτικά από το Κητζίδης Optic Stores, τα εσώρουχα από το VERO by aslanis, ενώ παρουσιάστηκαν και νυφικά από τον οίκο νυφικών Cinderella.

Χορηγοί της βραδιάς ήταν επίσης το Mavridis Surfaces, το Σπίτι του Γλυκού, το Ξενοδοχείο Achillio, το Ανθολόγιο, ο διακοσμιτής του AVANT GARDE Νίκος Νικάκης, η ταβέρνα «Απαραίτητο», η Κάβα «Μέθη», η κρεπερί BANANA, το Casa di Pasta, το fast food «Snoopy», η WIND, to Rodopi tours και το κατάστημα ηλεκτρολογικού εξοπλισμού «Μιχαηλίδη».

Οι χορηγοί και πλήθος κόσμου
τίμησαν την εκδήλωση μια και η βραδιά ήταν δεόντως καλοκαιρινή, κατάλληλη για να απολαύσουν οι θαμώνες το κρασί και το ποτό τους στο νέο χώρο του Avant Garde στην κεντρική πλατεία της πόλης. Δημιουργήθηκε έτσι το αδιαχώρητο στο χώρο μπροστά από το κατάστημα όπου είχε στηθεί η πασαρέλα και όλοι περίμεναν να δουν από κοντά τα μοντέλα που εδώ στην περιφέρεια παρακολουθούμε μόνο από την τηλεόραση. Τα ρούχα πραγματικά εντυπωσίασαν τις κυρίες και τα μοντέλα κυρίως τους κυρίους. Η βραδιά ήταν άρτια οργανωμένη και έληξε αργά το βράδυ με απόλυτη επιτυχία.

Α.Χ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.