Εξυψωτικη η περασμενη χρονια για τη «Maik Productions»

Φίλοι και συνεργάτες αντάμωσαν σε μια βραδιά-γιορτή για την ομάδα

Στο καφέ- μπαρ «ΟΧΤΩ» αντάμωσε το βράδυ της Κυριακής η κινηματογραφική ομάδα που στελεχώνει τη «Μaik Productions», με αφορμή τον νέο χρόνο.
 
Φίλοι και συνεργάτες βρέθηκαν στον ίδιο χώρο και γιόρτασαν μια καθόλα επιτυχημένη και ιδιαίτερη χρονιά, με τις ευχές για μια ακόμα πιο δημιουργική να κυριαρχούν.
 

Ο πρωτεργάτης της ομάδας «Maik Productions» και κινηματογραφιστής κ. Μιχάλης- Δανιήλ Βαμβακάς, σημείωσε πως το 2019 αποτέλεσε μια πολύ όμορφη χρονιά και δημιουργική χρονιά για την ομάδα, με τα νέα άτομα που συγκαταλέχθηκαν στο δυναμικό αλλά και την ανακήρυξη του κ. Σπύρου Νταντανίδη σε νέο πρόεδρο της «Maik» να αφήνουν το δικό τους ξεχωριστό αποτύπωμα. «Ο Σπύρος  Νταντανίδης μάς άνοιξε τα φτερά λίγο παραπάνω με τις ιδέες του» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Βαμβακάς, συμπληρώνοντας παράλληλα πως θα θυμούνται για πάρα πολύ καιρό την χρονιά που πέρασε, ευχόμενος και σε επόμενες ίδιας και ανώτερης δυναμικής.


 
Όσο δε για την πολυαναμενόμενη ταινία μεγάλου μήκους ονόματι «Εξύψωση», ο ίδιος εκμυστηρεύθηκε πως αποτέλεσε μεταξύ άλλων και μια προσωπική εξύψωση καθότι όπως επεσήμανε «μέσα από τέτοιου είδους δουλειές, γνωρίζεις λίγο παραπάνω τον εαυτό σου», ενώ καταληκτικά γνωστοποίησε πως έπειτα από το πέρας της προετοιμασίας, το κοινό της Κομοτηνής θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει για δύο ημέρες την εν λόγω ταινία στις αίθουσες του Οdeon.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.