Εξορμηση του Ιππικου Ομιλου Κομοτηνης

Το Σαββατοκύριακο 6-7 Σεπτεμβρίου, 15 μέλη και φίλοι του Ιππικού Ομίλου Κομοτηνής αποχαιρετήσανε το καλοκαίρι με μία διήμερη ιππική εκδρομή στην οροσειρά της Ροδόπης.

Με αφετηρία το κτήμα των αδελφών Τσεκμέζογλου, στις παρυφές της Ροδόπης, ξεκίνησαν έφιπποι την πορεία τους, με σκοπό την ανάβαση στο βουνό.


Μετά από τέσσερις ώρες ανάβασης και περιήγησης, έφτασαν με τους τετράποδους φίλους τους, στον παλαιό οικισμό της Μεγάλης Άδας, όπου και κατασκήνωσαν. Αφού ταχτοποιηθήκανε, άλογα και ιππείς, ακολούθησε το καθιερωμένο «φαγοπότι» μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες απολαμβάνοντας τον έναστρο θρακικό ουρανό.

Το πρώτο φως της ημέρας τους βρήκε, να φροντίζουν τα άλογα τους, για να ξεκινήσουν την περιήγησή τους στην ευρύτερη περιοχή, η οποία και τους αποζημίωσε πλήρως με τα χρώματα και τα αρώματα της Ροδόπης.

Το απόγευμα της Κυριακής ξεκίνησαν την πορεία της επιστροφής απολαμβάνοντας για μία ακόμη φορά την υπέροχη φύση του Νομού μας. Φτάνοντας στον τερματισμό εξέφρασαν όλοι τις καλύτερες εντυπώσεις τους και δήλωσαν την επιθυμία τους να επαναληφθούν παρόμοιες ιππικές εξορμήσεις.

Σε σχετικό δελτίο τύπου τονίζεται ότι «το ΔΣ του Ομίλου θέλει να ευχαριστήσει τα μέλη και τους φίλους του, που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση αυτή και υπόσχεται ότι θα οργανώσει σύντομα και άλλες παρόμοιες εκδηλώσεις προκειμένου να συμμετέχουν όλα τα μέλη του ομίλου αλλά και όσοι θέλουνε να γνωρίσουν από κοντά αυτό το πανέμορφο ζώο που λέγεται άλογο.

Ευχή όλων των μελών-φίλων του Ομίλου, είναι γρήγορα να περατωθούν οι εγκαταστάσεις του ΙΠΟΚΟΜ στην Καρυδιά, προκειμένου όλοι οι συμπολίτες μας να έχουν την δυνατότητα να γευτούν αυτή την πανέμορφη σχέση ανθρώπου-άλογου».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.