Εξι χρονια «Καφωδειον»

Πάρτι γενεθλίων για το ροκ στέκι της Κομοτηνής

Το ωραίο, χαλαρό και άνετο περιβάλλον, η καλή ποιότητα των προϊόντων, η εξυπηρέτηση αλλά και το χαμόγελο του προσωπικού, είναι τα στοιχεία αυτά που καθορίζουν την επιτυχία αλλά και τη διάρκεια ενός εγχειρήματος. Στην περίπτωση των επιχειρήσεων όλα αυτά τα στοιχεία, συνδυάζονται και με την ειλικρίνεια του ιδιοκτήτη απέναντι στο κοινό – τους πελάτες του, υπό την έννοια της σταθερότητάς τους και της μη αλλοίωσης τους στον χρόνο.
 

Αυτή τη συνταγή φαίνεται πως έχει πετύχει ο Αντώνης Λάιος, και οι συνεργάτες του, που την περασμένη Πέμπτη, έσβησαν τα 6α κεράκια στην τούρτα του «Καφωδείον». Το γνωστό καφέ – μπαρ της πόλης, στέκι κυρίως νεολαίων και φοιτητών, αλλά όχι μόνο, που από την πρώτη στιγμή της λειτουργίας του έως και σήμερα παραμένει πιστό στην αρχική του ταυτότητα.
 

Γεγονός που φαίνεται πως  εκτιμά το κοινό, αν κρίνει κανείς, από τους φίλους του μαγαζιού που έσπευσαν να γιορτάσουν μαζί με τους προαναφερθέντες τα έξι χρόνια λειτουργίας, ευχόμενοι τουλάχιστον άλλα τόσα χρόνια λειτουργίας του.
 

Οι οικοδεσπότες της βραδιάς φρόντισαν να δώσουν μία ξεχωριστή γεύση με διάφορα κεράσματα και τα χαρακτηριστικά και αγαπημένα οινόμελα, αλλά και την απαραίτητη για την περίσταση τούρτα που έσβησαν από κοινού, εν μέσω χειροκροτημάτων και σχετικών γιορτινών «ασμάτων».
 

Κλόουν και ξυλοπόδαροι έλειπαν από το πάρτι, όπως άλλωστε μας είχαν προειδοποιήσει εκ της διεύθυνσης του καταστήματος, ήταν ωστόσο παρόντα όλα εκείνα τα στοιχεία που έχουν αναδείξει το «Καφωδείον» σε στέκι μικρών και μεγαλύτερων κατά τη διάρκεια των έξι αυτών ετών. Χαμόγελο, ποιότητα, ωραίες και επιλεγμένες μουσικές και ένα γενικότερο κλίμα που κάθε φορά σε προκαλεί να επιστρέψεις.
 

Στη σχετική ανάρτηση που ακολούθησε του γενέθλιου πάρτι η «οικογένεια» του «Καφωδείον» ευχαρίστησε όλους όσους έδωσαν το «παρών» και γιόρτασαν μαζί τους, υποσχόμενοι να διατηρήσουν όλα τα στοιχεία εκείνα που έκαναν πραγματικότητα τα έξι αυτά πρώτα χρόνια της λειτουργίας του. «Παρά τις δύσκολες εποχές που διανύουμε κρατάμε τις ίδιες τιμές που είχαμε την ημέρα που ανοίξαμε (7-10-2011) αλλά και την ίδια ποιότητα στα ποτά και στα υπόλοιπα προϊόντα που διαθέτουμε. Προσπαθούμε να κρατάμε ψηλά τον πήχη στην διασκέδαση προσπαθώντας να συμβαδίσουμε με την εποχή η οποία τα τελευταία χρόνια καλπάζει» έγραψαν χαρακτηριστικά μην ξεχνώντας να ευχαριστήσουν και «όσους κόπιασαν να γίνει το Καφωδείον αυτό που είναι σήμερα στη πόλη της Κομοτηνής αλλά και σε όλους όσους μας στήριξαν και στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια», υποσχόμενοι τέλος «να κρατήσουμε τον χαρακτήρα που έχουμε όλα αυτά τα χρόνια και στο μέλλον».
 
Εμείς να ευχηθούμε στο Καφωδείον και την ομάδα του Χρόνια Πολλά και καλά, γεμάτα ωραίες στιγμές με ωραίους ανθρώπους!

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.