Εξασφαλιστηκε για δυο χρονια η σιτιση του ξενωνα φιλοξενιας γυναικων θυματων βιας στην Κομοτηνη

Καλύπτεται μέχρι το τέλος του 2018

Προσωρινό ανάδοχο για τη σίτιση του ξενώνα φιλοξενίας γυναικών θυμάτων βίας στον Δήμο Κομοτηνής ανέδειξε την Τρίτη 18 Απριλίου η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Κομοτηνής.
 
Η σίτιση περιλαμβάνει την παροχή υπηρεσίας ενός πλήρους γεύματος (Πρωινό- μεσημεριανό και βραδινό) στα πλαίσια του Υποέργου «Λειτουργία δομών και υπηρεσιών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης προς όφελος των γυναικών και για την καταπολέμηση της βίας-Λειτουργία ξενώνων φιλοξενίας Δήμου Κομοτηνής», του έργου : «Λειτουργία δομών και υπηρεσιών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης προς όφελος των γυναικών και για την καταπολέμηση της βίας-Λειτουργία ξενώνων φιλοξενίας Δήμου Κομοτηνής».
 
Η δαπάνη έχει ενδεικτικά, προϋπολογισθεί έως του ποσού των 41.664 ευρώ, στην οποία συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ, η οποία κατανέμεται για το έτος 2017 σε ποσό 18.332 ευρώ και για το έτος 2018 σε ποσό 23.332 ευρώ.
 
Αξίζει να σημειωθεί πως η σίτιση του Κέντρου τείνει να συγκεντρώνει χαμηλότερο ενδιαφέρον από άλλους διαγωνισμούς του Δήμου, μιας και ο αριθμός των φιλοξενουμένων, και κατ’ επέκταση της δαπάνης, τείνει να αυξομειώνεται κατά διαστήματα, με περιόδους που οι διαμένοντες σε αυτό είναι ελάχιστοι.
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.