Ευοιωνο διαγραφεται το μελλον της EUROPLAST A.B.E.E. στο χωρο του συνθετικου κουφωματος

έσα σε ένα κλίμα απαισιοδοξίας και με πεσμένο το ηθικό των επενδυτών από τις εξελίξεις στο Χ.Α.Α. δεν παύουν στον ιδιωτικό τομέα να υπάρχουν φωτεινές εξαιρέσεις.

Μια τέτοια είναι και η EUROPLAST A.B.E.E., μια νέα επιχείρηση στο χώρο του συνθετικού κουφώματος.

Η EUROPLAST A.B.E.E., με έδρα τη Δράμα, ιδρύθηκε το Νοέμβρη του 2000 και άρχισε παραγωγική διαδικασία σε ιδιόκτητο χώρο 38.000 m2 και στεγασμένο 12.000 m2 στη Βιομηχανική Περιοχή Δράμας σε λιγότερο από 90 μέρες.

Σε συνεργασία με τις γερμανικές εταιρείες VEKA και SIEGEΝΙΑ καθιέρωσε νέα ποιοτικά πρότυπα στο χώρο του συνθετικού κουφώματος.

Με πάνω από 40 υποκαταστήματα και αντιπροσωπείες σε όλο τον ελλαδικό χώρο, με ιδιόκτητα μεταφορικά μέσα και τα τελειότερα στην Ευρώπη μηχανήματα παραγωγής (ρομποτικής τεχνολογίας), βλέπει το μέλλον της να διαγράφεται ευοίωνο.

Παρόλα αυτά – και αυτό είναι που ξεχωρίζει στον ιδιωτικό τομέα – βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις για εξαγορά μεγάλου πακέτου μετοχών από γειτονική εταιρεία του κλάδου με έδρα την Καβάλα, ώστε να ενισχύσει τη θέση της ενόψει των εξελίξεων στο χώρο.

Τέτοιες πρωτοβουλίες και τέτοιας ποιότητας επιχειρηματίες είναι αυτοί που θα βοηθήσουν την οικονομία να πάει μπροστά και να συμβάλουν στη μείωση της ανεργίας στον ακριτικό νομό της Δράμας.

Η EUROPLAST Α.Β.Ε.Ε. μετέχει στην Έκθεση της Αλεξανδρούπολης με περίπτερο, όπου και εκθέτει τη μεγάλη γκάμα των προϊόντων της.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.