«Εβγαζε ματια» στο ντεμπουτο του ο Κυριαλανης

Πρωταγωνιστής ο πρώην παίκτης του Πανθρακικού στη νίκη της Κ20 του ΠΑΟΚ

Ονειρικό ήταν το ξεκίνημα του Κομοτηναίου πρώην παίχτη του Πανθρακικού Θανάση Κυριαλάνη με την ομάδα Κ20 του ΠΑΟΚ.
 
 Ο νεαρός ποδοσφαιριστής   εκτός  από το γεγονός ότι ξεκίνησε ως βασικός πέτυχε το πρώτο γκολ της ομάδας του με απευθείας εκτέλεση στο 36΄αλλά  και στο 57΄κέρδισε το πέναλτι με το οποίο προήλθε το νικητήριο γκολ για τη νέα ομάδα του. 

Θανάσης Κυριαλάνης «Έχω την τιμή να βρίσκομαι σε έναν τόσο μεγάλο  σύλλογο όπως είναι  ο ΠΑΟΚ» 

Ο «ΠτΘ» μετά το ντεμπούτο του Θανάση Κυριαλάνη στη νέα του ομάδα και την σπουδαία εμφάνιση που πραγματοποίησε συνομίλησε μαζί του με τον ίδιο να δηλώνει πολύ χαρούμενος που κατάφερε να βοηθήσει τη νέα του ομάδα, ευχαριστώντας παράλληλα τον Πανθρακικό και όλους τους προπονητές με τους οποίους συνεργάστηκε.
 
Ερωτηθείς για τους προσωπικούς στόχους στη νέα ομάδα του ο Θανάσης Κυριαλάνης παρατήρησε αρχικά πως «Έχω την τιμή να βρίσκομαι σε έναν τόσο μεγάλο  σύλλογο όπως είναι  ο ΠΑΟΚ» για να υπογραμμίσει στη συνέχεια ότι «Επιθυμία μου είναι  να συνεχίσω τη συνεργασία μου στον ΠΑΟΚ και με τη νέα σεζόν να βρίσκομαι στη μεγάλη ομάδα» ενώ ερωτηθείς για το κλίμα που βρήκε ερχόμενος στη νέα του ομάδα ο πρώην ποδοσφαιριστής του Πανθρακικού σημείωσε πως «το κλίμα είναι πραγματικά πολύ οικογενειακό  και δεν είχα κανένα πρόβλημα προσαρμογής. Όλα τα παιδιά με αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή», κάνοντας ειδική αναφορά και στους νέους προπονητές του. «Σε ό,τι αφορά τους  προπονητές είναι από τους κορυφαίους και το επίπεδό είναι πολύ υψηλό. Οι προπονήσεις  είναι πολύ ποιοτικές και πιεστικές» τόνισε ο ίδιος χαρακτηριστικά.
 

Αξίζει να σημειωθεί τέλος ότι στο συγκεκριμένο παιχνίδι  έκανε ντεμπούτο, μπαίνοντας ως αλλαγή στο 80΄, και ο Κωvσταντίνος Γκιντίδης, άλλος ένα ποδοσφαιριστής από τις ακαδημίες του Πανθρακικού  που πέρσι αγωνίστηκε τόσο στην Football League όσο και στο Κύπελλο Ελλάδας. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.