Εβδομαδιαια ανασκοπηση απο τον «ΠτΘ»

Καινούργια εβδομάδα ξεκινάει και ο ΠτΘ σας παρουσιάζει τα σημαντικότερα θέματα της εβδομάδας που μας πέρασε

Δευτέρα 18 Απριλίου 2016

Θλίψη προκάλεσε ο χαμός της Προέδρου της Περιφερειακής Ένωσης Τυφλών Θράκης κ.Ελένης Αλατά
Link

Πρωταθλητής στην Β’ Ερασιτεχνική Κατηγορία της ΕΠΣ Θράκης αναδείχθηκε ο Δοκός που επικράτησε στο παιχνίδι-φιέστα τον ΠΑΟΚ Κοσμίου με 7-1
Link 

Τρίτη 19 Απριλίου 2016

H νέα ταινία της Κομοτηναίας Κωνσταντίνας Κοτζαμάνη  με τίτλο “Limbo” έκανε πρεμιέρα στην 55η Εβδομάδα Κριτικής των Καννών, συνεχίζοντας τη λαμπρή της πορεία στα μεγαλύτερα κινηματογραφικά φεστιβάλ του κόσμου.
Link

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε η φωτογραφία που απεικόνιζε ένα φορτηγάκι να έχει δέσει ένα σκυλί και να το σέρνει με αποτέλεσμα να θανατωθεί.
Link 

Τετάρτη 20 Απριλίου 2016

Μαθητές από την Χαλκιδική επέλεξαν την Κομοτηνή για την 4ημερη εκδρομή τους και αναχώρησαν με τις καλύτερες εντυπώσεις
Link

Ο Δήμος Τοπειρού απάντησε σχετικά με τη φωτογραφία  που απεικονίζει σκύλο δεμένο που τον έσερνε φορτηγάκι και προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων αλλά αντί να κατευνάσει τα πνεύματα, αλλά μάλλον έριξε κι άλλο «λάδι στη φωτιά» των αντιδράσεων, που είχαν προκληθεί.
Link 

Πέμπτη 21 Απριλίου 2016

Στο φύλλο της Πέμπτη γράψαμε για την ετήσια παράταση στην παραχώρηση της απλής χρήσης αιγιαλού και παραλίας στους Δήμους της χώρας που προτείνουν με τροπολογία οι βουλευτές Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ κάτι που μερικές ώρες αργότερα επιβεβαιώθηκε από την ΚΕΔΕ.
Link

Η Άση Κιούρα μας μίλησε για το καινούργιο βιβλίο της «Μία ζωή, πολλές στιγμές» που παρουσιάστηκε την Παρασκευή στην Κομοτηνή. Ένα βιβλίο που όπως επεσήμανε η ίδια πρόκειται για ένα βιβλίο στο οποίο κάθε αναγνώστης ή αναγνώστρια μπορεί να βρει μέσα στους ήρωες του τον ίδιο του τον εαυτό.
Link

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.