Ετσι εξηγειται…

Ομολογουμένως δυσεξήγητη η αιφνίδια αντικατάσταση του έως πρότινος μεταβατικού προέδρου της ΝΟΔΕ, κ. Γιάννη Βεζυργιαννίδη, η οποία αποφασίστηκε καταμεσής μίας εξίσου μεταβατικής περιόδου για το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας και ενάμιση μήνα πριν από το Συνέδριο και από τις εκλογές για την ανάδειξη νέων ηγεσιών στις τοπικές της οργανώσεις.
 
Βέβαια, παρατηρώντας κανείς την επισυναπτόμενη φωτογραφία και επιστρατεύοντας λίγη χιουμοριστική διάθεση, δε θέλει πολύ για να εντοπίσει έναν εύλογο λόγο, που θα μπορούσε να δικαιολογήσει την απόφαση της απομάκρυνσης.
 
Αν και σε λίγο συμπληρώνονται δύο μήνες από την επικράτηση του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ, στα γραφεία της ΝΟΔΕ Ροδόπης φαίνεται πως ο χρόνος «πάγωσε» και έτσι το κάδρο του κ. Βαγγέλη Μεϊμαράκη παραμένει ακόμα σε δεσπόζουσα θέση, ανάμεσα στα υπόλοιπα κάδρα με όσους έχουν διατελέσει πρόεδροι στην ιστορία της «γαλάζιας παράταξης». Την ίδια στιγμή, απουσιάζει τελείως η σχετική φωτογραφία του νέου αρχηγού του κόμματος, του κ. Μητσοτάκη.
 
Να είναι η παράλειψη αυτή που «κόστισε» στον έως πρότινος μεταβατικό πρόεδρο της ΝΟΔΕ Ροδόπης; Θ.Σ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.