Ετος τουρισμου το 2017 για την Περιφερεια ΑΜΘ

Στόχος η τουριστική ανάδειξη της Περιφέρειας και η μεταμόρφωσή της σε Τουριστικό Προορισμό Αριστείας

Να ανακηρύξει το 2017 έτος Τουρισμού για την Περιφέρεια ΑΜΘ αποφάσισε η διοίκηση της, με στόχο να αναδείξει τόσο εθνικά όσο και στις γύρω χώρες τις δυνατότητες της περιοχής προσελκύοντας τουρίστες. Όπως σημείωσε ο Περιφερειάρχης κ. Γιώργος Παυλίδης, στόχος τους είναι μέσα από fora τόσο Περιφερειακής όσο και Εθνικής εμβέλειας με το σύνολο των εμπλεκομένων φορέων να δημιουργήσουν μια νέα δυναμική ώστε να γίνει η ΑΜΘ Τουριστικός Προορισμός Αριστείας.
 
Παράλληλα η περιφερειακή διοίκηση επιθυμεί να αναδείξει τα προβλήματα που έχει η περιφέρειά μας στον τουριστικό τομέα (όπως έλλειψη ιδιωτικών υποδομών στην παραλιακή της ζώνη) και να σκύψουν πάνω από κάθε σημείο προσβλέποντας στην προσέλκυση νέων τουριστών και επισκεπτών στην περιοχή μας. Ένα σημαντικό κομμάτι αυτής της προσπάθειας, σημείωσε ο κ. Παυλίδης, είναι να επαναπροσδιορίσουν τη νέα ταυτότητα στα πλαίσια της Φύσης και του Πολιτισμού, ώστε επιλεγμένα στοιχεία να γίνουν η ατμομηχανή της όλης προσπάθειας προς τα μπρος.
 
Αξίζει να σημειωθεί πως στις αρχές Απριλίου, πιθανότατα στις 5 του μηνός, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με την Fraport, που έχει αναλάβει το μάνατζμεντ των ιδιωτικοποιημένων αεροδρομίων, ώστε να διερευνηθούν τρόποι προώθησης της συνέργειας με δομές της Περιφέρειας.
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.