Ετος σταθμος στην πορεια της «ΜΑΙΚ Productions» το 2019

Τα μέλη και οι φίλοι της ερασιτεχνικής ομάδας της πόλης έκοψαν βασιλόπιτα

Την βασιλόπιτά της έκοψε, ακολουθώντας την παράδοση, και η Ερασιτεχνική Κινηματογραφική ομάδα της πόλης μας «MAIK Productions» το βράδυ της Πέμπτης, 31 Ιανουαρίου στο art – café «Βαρόσι».
 
Το 2018 πέραν του ότι αποτέλεσε χρονιά κατά την οποία «συμπλήρωσε» τα 20 χρόνια ζωής και έργου, βρήκε την «ΜΑΙΚ» σε φάση πλήρους αναδιοργάνωσης, καθότι τα σκηνοθετικά ηνία της ομάδας, ανέλαβε ο συμπολίτης μας, Σπύρος Νταντανίδης.
 
Έχοντας βέβαια στο πλευρό του τόσο τον ιδρυτή της ομάδας Μιχαήλ Βαμβακά καθώς και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας, η οποία στο πέρασμα των ετών μεγαλώνει.
 

Αυτό είναι άλλωστε και αυτό που επεσήμανε στον χαιρετισμό του πριν από την κοπή της βασιλόπιτας ο κ. Νταντανίδης ο οποίος τόνισε πως «στην ΜΑΙΚ δεν υπάρχει ιεραρχία, αλλά μία μεγάλη οικογένεια».
 
Ο ίδιος τόνισε πως η ταινία που ετοιμάζεται με τίτλο «Εξύψωση» βρίσκεται στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας της, γεγονός που ικανοποιεί και δικαιώνει το σύνολο των συντελεστών της ανά τα χρόνια, για να υποσχεθεί ενώπιον όλων πως «από εδώ και πέρα για την MAIK υπάρχουν μόνο μεγάλα πράγματα και μεγάλη αγάπη μεταξύ μας».
 
Τυχεροί της βασιλόπιτας αναδείχθηκαν ο κ. Σάκης Νταντανίδης και η κ. Όλγα Τζελέπη.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.