Ετοιμος για την εκλογικη μαχη ο Γιωργος Μανανας

«Προσδοκώ να καταφέρω να εκπροσωπήσω επάξια όλες τις αξίες, τις αρχές και τα ιδανικά αλλά και όλους ανεξαιρέτως τους πολίτες της Ροδόπης»

Τις πρώτες του δηλώσεις μετά τη γνωστοποίηση της υποψηφιότητάς του από το ΚΙΝΑΛ για βουλευτής Ροδόπης παραχώρησε ο κ. Γιώργος Μανανάς. Σε γραπτό του μήνυμα ο ίδιος ευχαριστεί τα αρμόδια κομματικά όργανα για την εμπιστοσύνη που επέδειξαν στο πρόσωπό του και τονίζει πως αν οι πολίτες τον εμπιστευτούν με την ψήφο τους θα προσπαθήσει να εκπροσωπήσει επάξια «όλες τις αξίες, τις αρχές και τα ιδανικά για τα οποία αγωνίστηκα από τα μαθητικά μου χρόνια μέχρι και σήμερα με συνέπεια… αλλά και όλους ανεξαιρέτως τους πολίτες της Ροδόπης». 

Αναλυτικά το μήνυμά του Γιώργου Μανανά: 

«Αγαπημένοι μου φίλοι και φίλες, Ροδοπίτες και Ροδοπίτισσες, συμπατριώτες και συμπατριώτισσες που ζείτε και εργάζεσθε μακριά από τον τόπο μας στην Ελλάδα και το εξωτερικό….ειδικότερα οι νέοι άνθρωποι. Συντρόφισσες και σύντροφοι! Συναγωνιστές και συναγωνίστριες! Πρώτα απ´ όλα θα ήθελα να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες  στην Πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, στην Κεντρική Επιτροπή και στην Κεντρική Επιτροπή Ψηφοδελτίων, για την τιμή να με συμπεριλάβουν στα ψηφοδέλτια του Κινήματος Αλλαγής στην Ροδόπη μας!
 
Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για τις εθνικές εκλογές. Εκλογές ιδιαίτερα κρίσιμες για το μέλλον της χώρας. Έχουμε πει πολλές φορές ότι όσο γρηγορότερα γίνουν τόσο καλύτερα για τον τόπο.

Εμείς είμαστε απόλυτα έτοιμοι για τη μάχη των εκλογών. Το κλίμα για το Κίνημα Αλλαγής είναι καλύτερο από ποτέ.
 
Καθοριστική αναμέτρηση όπου επιδιώκουμε την πολιτική ανατροπή και προοδευτική αλλαγή! Οι κατασκευασμένες κοκορομαχίες δεν συσπειρώνουν, δεν αφορούν τον κόσμο. Δεν απαντούν στις αγωνίες και τα προβλήματα του. Απογοητεύουν και τους απομακρύνουν ακόμα περισσότερο από την πολιτική. Λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο, τους δημοκρατικούς πολίτες που σε όλη την Ελλάδα θα δώσουν τη δική τους απάντηση στις εκλογές με την καθοριστική ενίσχυση του Κινήματος Αλλαγής. Ας το πάρουν απόφαση δεν θα επιτρέψουν οι Έλληνες, σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ να παίξουν στα ζάρια το μέλλον του τόπου. Στο πλαίσιο αυτό και προσδοκώντας να καταφέρω να εκπροσωπήσω επάξια όλες τις αξίες, τις αρχές και τα ιδανικά για τα οποία αγωνίστηκα από τα μαθητικά μου χρόνια μέχρι και σήμερα με συνέπεια… αλλά και όλους ανεξαιρέτως τους πολίτες της Ροδόπης, της Θράκης και της Ελλάδας μας… Θα δώσω, θα δώσουμε όλοι μαζί αυτόν τον δύσκολο αγώνα! Με τη νίκη!
 
ΥΓ1.Καλή επιτυχία σε όλους τους συνυποψηφίους στο Κίνημα Αλλαγής!
ΥΓ2.Καλό και τίμιο αγώνα σε όλους τους υποψηφίους!».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.