Ετοιμοι για την κακοκαιρια Αντιπεριφερεια και Δημος

Σύσκεψη για τον καλύτερο συντονισμό των εμπλεκομένων συγκάλεσε η Αντιπεριφέρεια Ροδόπης - Ανοιχτό θα μείνει το 1ο ΚΑΠΗ τις ημέρες του μεγάλου ψύχους

Σύσκεψη για τον καλύτερο συντονισμό των δράσεων των Δήμων της Ροδόπης και της Αντιπεριφέρειας στους τομείς αρμοδιότητάς τους θα πραγματοποιηθεί σήμερα στην Αντιπεριφέρεια Ροδόπης, ενόψει και του πρωτοφανούς κύματος κακοκαιρίας που αναμένεται να πλήξει την περιοχή μας τις επόμενες μέρες. 

Παρόλα αυτά ήδη όλες οι υπηρεσίες τόσο των Δήμων όσο και της Αντιπεριφέρειας βρίσκονται σε ετοιμότητα για να αντιμετωπίσουν την έλευση της κακοκαιρίας. 

Ομαλή συνεργασία όλων των φορέων 

Όπως τόνισε ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης κ. Νίκος Τσαλικίδης, στόχος της σύσκεψης είναι να γίνει όσο το δυνατόν πιο ομαλή η συνεργασία των φορέων μεταξύ τους, προς όφελος πρωτίστως των πολιτών, που θα κινηθούν εκείνες τις μέρες στην περιοχή.
 
Άλλωστε και με την πρόσφατη ανάληψη των καθηκόντων του χρειάζεται μια περαιτέρω ενημέρωση για την κατάσταση στην οποία βρίσκονται όλοι οι εμπλεκόμενοι και πώς μπορεί να προχωρήσει η συνεργασία τους για την αντιμετώπιση τόσο αυτού, όσο και άλλων εκτάκτων καιρικών φαινομένων.
 
Παρόλα αυτά θεωρεί πως από την πλευρά της Αντιπεριφέρειας όλα θα είναι έτοιμα ώστε να αντιμετωπίσουν ό,τι προκύψει. 

Έτοιμος ο Δήμος Κομοτηνής, ανοιχτό το 1ο ΚΑΠΗ 

Από την πλευρά του ο Δήμος Κομοτηνής έχει ετοιμαστεί και αυτός για το κύμα κακοκαιρίας, έχοντας προμηθευτεί το απαραίτητο αλάτι και τα μηχανήματα του να «ζεσταίνουν» τις μηχανές, με τον Δήμαρχο Κομοτηνής κ. Γιώργο Πετρίδη να εμφανίζεται βέβαιος ότι όλα θα λειτουργήσουν σωστά.
 
Περαιτέρω θέματα θα αναλυθούν κατά τη διάρκεια της σημερινής σύσκεψης, αξίζει πάντως να σημειωθεί πως  κατά τη διάρκεια των έντονων καιρικών φαινομένων θα μείνει ανοιχτό το 1ο ΚΑΠΗ Κομοτηνής για όσους είναι απαραίτητο.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.