Ετοιμο προς αξιοποιηση το γηπεδο της Καρυδιας

Απομακρύνθηκαν τα κοντέινερ της Ιονίας Οδού και παραδόθηκε στο Δήμο Κομοτηνής, ο οποίος μελετά τρόπους αξιοποίησής του

Στον Δήμο Κομοτηνής έχει παραδοθεί το γήπεδο της Καρυδιάς, που μετά από πολλά χρόνια μπορεί να ξεκινήσει τη διαδικασία αξιοποίησής του προς όφελος των κατοίκων του οικισμού.
 
Όπως είναι γνωστό, το γήπεδο είχε παραχωρηθεί στην Ιόνιο Κατασκευαστική, ανάδοχο του έργου κατασκευής του κάθετου άξονα της Εγνατία Οδού, από το 2007.
 
Το Νότιο τμήμα του Κάθετου άξονα εγκαινιάστηκε πρόσφατα, παρόλα αυτά από το 2016 ο Δήμος Κομοτηνής είχε ξεκινήσει τις οχλήσεις ώστε να επιστρέψει το γήπεδο σε αυτόν, με στόχο να αξιοποιηθεί για τη δημιουργία χώρου άσκησης για τα παιδιά του οικισμού.
 
Μάλιστα από το Δημοτικό Συμβούλιο Κομοτηνής είχε ζητηθεί από την Εγνατία οδό να πιέσει για την επιστροφή στο Δήμο του χώρου, στον οποίο βρισκόταν τα γραφεία της Ιονίου Κατασκευαστικής, που στεγάζονταν σε κοντέινερ στον χώρο.
 
Αρχικά η προθεσμία ήταν μέχρι το τέλος του 2016, μιας και ο δήμος επιθυμούσε να εντάξει το χώρο στο τεχνικό πρόγραμμα του 2017, παρόλα αυτά οι δυσκολίες του αναδόχου ήταν αρκετές, με αποτέλεσμα το γήπεδο να επιστραφεί στο Δήμο Κομοτηνής με καθυστέρηση.
 
Αυτή τη στιγμή ο Δήμος Κομοτηνής έχει παραλάβει το χώρο και στο επόμενο διάστημα αναμένεται να καθορίσει τα σχέδια που έχει για αυτόν.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.