Ετοιμο για ενα 2017 προσφορας στο συνανθρωπο το ΚΕΜΕΑ

Γιάννης Γκαράνης «Είμαστε πάντα εδώ για να βοηθάμε τους πολίτες»

Την ετήσια εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας των εργαζομένων του πραγματοποίησε το Κέντρο  Μέριμνας και Αλληλεγγύης Δήμου Κομοτηνής το βράδυ της Παρασκευής 20 Ιανουαρίου στη Λέσχη Κομοτηναίων.
 
Την πίτα έκοψε ο πρόεδρος του ΚΕΜΕΑ κ. Γιάννης Γκαράνης, τονίζοντας πως το Νομικό πρόσωπο είναι μεγάλο τόσο σε αριθμό εργαζομένων, όσο και σε δράσεις, μιας και σε αυτό ανήκουν τα ΚΑΠΗ, οι παιδικοί σταθμοί, το Βοήθεια στο Σπίτι αλλά και τα κέντρα στήριξης Ρομά.
 
Συνολικά στο Κέντρο εργάζονται 130 άτομα, τα οποία σε καθημερινή βάση προσπαθούν να βοηθήσουν τους πολίτες που έχουν ιδιαίτερα προβλήματα, ώστε να τα ξεπεράσουν.
 

«Ελπίζουμε η χρονιά να είναι το ίδιο καλή όπως η περυσινή, και να είμαστε πάντα εδώ για να βοηθάμε τους πολίτες» σημείωσε, υπενθυμίζοντας πως από φέτος θα ξεκινήσουν τη λειτουργία των κέντρων κοινότητας και τη δομή για το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα.
 

Η λειτουργία τους αναμένεται να ξεκινήσει τον Φεβρουάριο, με τις εκτιμήσεις να θέλουν πολύ κόσμο να κάνει αιτήσεις. Εξ αυτού του λόγου, ο κ. Γκαράνης εξέφρασε την άποψή πως θα μπορέσουν να ανταποκριθούν.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.