Ετοιμη για πολυ μπασκετ η ΑΕ Κομοτηνης

Σε μια οικογενειακή ατμόσφαιρα έγινε η επίσημη παρουσίαση του τμήματος μπάσκετ της Αθλητικής Ένωσης Κομοτηνής

Σε οικογενειακό κλίμα πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 5 Οκτωβρίου η επίσημη παρουσίαση του τμήματος μπάσκετ της Αθλητικής Ένωσης Κομοτηνής, μιας και πέραν των αθλητών, προπονητών και στελεχών της ομάδας στο χώρο βρέθηκαν και οι οικογένειές τους, δίνοντας ένα πιο ζεστό και χαρούμενο αέρα στην ήδη εορταστική ατμόσφαιρα.
 

Στο φιλόξενο περιβάλλον του Βαρόσι Art Cafe πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση τόσο της νέας εμφάνισης, της οποίας κεντρικός χορηγός είναι τα «Αστικά Κομοτηνής», όσο και των ίδιων των αθλητών μέσα από τις φωτογραφίες που επιμελήθηκε ο Γιώργος Παπαλεξάνδρου.
 
Επί της παρουσίασης ήταν ο Υπεύθυνος Marketing του τμήματος μπάσκετ κ. Μανώλης Δαφτσής, ο οποίος μίλησε για το όραμα του συλλόγου, δίνοντας στη συνέχεια τον λόγο στους κ.κ. Γιάννη Γεωργαντά (πρόεδρος του ΜΓΣ ΑΕ Κομοτηνής), Σωφρόνη Παπουή (Γενικό Αρχηγό) και Βασίλη Στοάκη (Team Manager).
 
 

Ευκαιρία να έρθουν όλοι πιο κοντά

 
Αυτή είναι η δεύτερη χρονιά που η ομάδα πραγματοποιεί την επίσημη παρουσίαση του ρόστερ, του επιτελείου και της νέας επίσημης εμφάνισης, τόνισε ο Team manager της ομάδας κ. Βασίλης Στοάκης, στο πλαίσιο της γνωριμίας με το κοινό και τα μέσα ενημέρωσης. Και αυτό γιατί θεωρούν πως  αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να έρθουν όλοι πιο κοντά πριν την αρχή της χρονιάς και να περάσουν ένα όμορφο απόγευμα.
 
Η επαφή της ομάδας με την κοινωνία δεν περιορίζεται βέβαια στην παρουσίαση, μιας και στην προσπάθεια που γίνεται από το 2013 που έχουν αναλάβει ο ίδιος, ο Σωφρόνης Παπουής, ο Μανώλης Δαφτσής και άλλοι, έχουν ανταποκριθεί και οι αθλητές της ομάδας και που είναι πρόθυμοι και συνεργάσιμοι πραγματοποιώντας δραστηριότητες όπως σχολικές επισκέψεις και άλλες δράσεις.
 
 

Κλειδί οι άψογοι συνεργάτες

 
Τους άψογους συνεργάτες της ομάδας, που έχουν αλλάξει πορεία τα τελευταία χρόνια στο τμήμα του Μπάσκετ επαίνεσε ο κ. Γεωργαντάς, ευχαριστώντας παράλληλα το κοινό της Κομοτηνής που έχει αγκαλιάσει αυτό το εγχείρημα που κάνει η ομάδα.
«Κάθε χρόνο καλυτερεύουμε, όμως ο κόσμος είναι ο τελικός κριτής και θα φανεί αυτό από την ανταπόκρισή του» σημείωσε, τονίζοντας πως ένα ερασιτεχνικό σωματείο όπως η ΑΕΚ κρίνεται από την ανταπόκριση της τοπικής κοινωνίας. Για αυτό και η ομάδα προσπαθεί να δώσει πίσω σε αυτή την κοινωνία, πηγαίνοντας σε σχολεία και δηλώνοντας το παρών σε όλα τα κοινωνικά δρώμενα της πόλης.
 
 

Δεν σταματά η δουλειά

 
«Η εκδήλωση αυτή αποτελεί κάτι το διαφορετικό το οποίο κάνουν ομάδες υψηλότερης κατηγορίας και θα έπρεπε να το κάνει κάθε ομάδα κατά τη γνώμη μου» σημείωσε ο προπονητής της ομάδας κ. Σωτήρης Κοκκινόπουλος.
 
Τα φιλικά έχουν πάει αρκετά καλά, και η ομάδα βρίσκεται σε ένα καλό επίπεδο, όμως ο κ. Κοκκινόπουλος δεν επαναπαύεται και τόνισε πως χρειάζεται διαρκής προσπάθεια. «Θέλουμε ακόμα 10 μέρες για να ξεκινήσουμε, θα παίξουμε δύο φιλικά, ένα την Κυριακή και ένα την Τετάρτη και μέρα με τη μέρα γινόμαστε καλύτεροι ώστε να είμαστε όσο γίνεται καλύτερα στο πρώτο αγώνα με τον ΑΕΣ Παναθλητικός, που είναι και πολύ δύσκολος αντίπαλος» τόνισε, επισημαίνοντας πάντως πως το πρωτάθλημα είναι ένας μαραθώνιος 26 αγωνιστικών που σημαίνει πως η δουλειά δεν θα σταματήσει καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς.  

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.