Ετοιμη για εκλογες η ΝΔ

Την βασιλόπιτά της, παρουσία του βουλευτή κ. Γιάννη Πλακιωτάκη, έκοψε η ΝΟΔΕ Ροδόπης

Έτοιμοι για εκλογές, όποτε και αν αυτές γίνουν, δήλωσαν τα στελέχη της ΝΔ κατά την κοπή της βασιλόπιτας της ΝΟΔΕ Ροδόπης το Σάββατο 4 Μαρτίου, παρουσία του βουλευτή Λασιθίου κ. Γιάννη Πλακιωτάκη. Όπως τόνισε ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ροδόπης κ. Γιάννης Βεζυριανίδης, διανύουμε μια δύσκολη εποχή, η οποία αναμένεται γίνει ακόμα δυσκολότερη το επόμενο διάστημα. Την ίδια ώρα, η Ροδόπη δεν έχει εκπροσώπηση από την ΝΔ στην ελληνική βουλή, όμως η ΝΟΔΕ παραμένει παρούσα, και είναι έτοιμη για εκλογές όποτε και αν αυτές γίνουν. Τόνισε δε πως είναι σημαντική τιμή για τους ίδιους η παρουσία του κ. Πλακιωτάκη, ο οποίος όταν το κόμμα χρειάστηκε ισορροπίες και ηρεμία ανέλαβε αρχηγός της παράταξης.
 

Ο καλεσμένος από την πλευρά του εξέφρασε τη χαρά του για την παρουσία του σε μια πολύ σημαντική περιοχή της πατρίδας μας της οποίας οι κάτοικοι, επισήμανε, κρατούν Θερμοπύλες σε μια πολύ δύσκολη οικονομικά και κοινωνικά συγκυρία.
 
Στην ομιλία του ο ίδιος ανέλυσε την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα, δίνοντας παράλληλα και το στίγμα της επόμενης διακυβέρνησης της ΝΔ.
 
«Ο τόπος περισσότερο από ποτέ έχει ανάγκη να απαλλαγεί από αυτή την επικίνδυνη και ανίκανη Κυβέρνηση, μια παρέα άπειρων αλλά ταυτόχρονα εθνικά επικίνδυνων ανθρώπων» σημείωσε, εκφράζοντας την άποψη πως μπροστά στην επίτευξη του κομματικού και προσωπικού συμφέροντος, δεν λογαριάζουν τίποτα.
 

Αντίθετα, οδηγούν την κοινωνία και την οικονομία σε ακόμα μεγαλύτερη ύφεση, για αυτό και αυτό που προσδοκούν τα μέλη της ΝΔ είναι το κόμμα και ο Κυριάκος Μητσοτάκης να αναλάβουν την ευθύνη της διακυβέρνησης της χώρας, «γιατί ο τόπος χρειάζεται μια κυβέρνηση η οποία θα αποκαταστήσει το ταχύτερο δυνατόν την αξιοπιστία και την σοβαρότητα της χώρας, και μια κυβέρνηση με έμπειρο στελεχιακό δυναμικό, αξιόπιστο και διεθνούς κύρους που θα οδηγήσει τη χώρα ξανά στο δρόμο της προόδου και την ανάταξη της οικονομίας».
 
Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν ο Περιφερειάρχης κ. Χρήστος Μέτιος, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Νίκος Τσαλικίδης, ο πρώην βουλευτής Ροδόπης κ. Ευριπίδης Στυλιανίδης, η πολιτευτής της ΝΔ κ. Βούλα Ελευθεριάδου, το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ κ. Μάγδα Γιαμουστάρη, αυτοδιοικητικοί και στελέχη του κόμματος.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.