Ετοιμαζονται τα μπαρακια στην παραλια Αρωγης

Ήδη στις θέσεις που δημοπρατήθηκαν οι πλειοδότες μεταφέρουν ξαπλώστρες και ομπρέλες

Μπορεί οι τελευταίες εξελίξεις στο θέμα των συνοριακών περασμάτων να έχουν δημιουργήσει μια γενικότερη παγωμάρα, στις παραλίες της περιοχής μας όμως, που να σημειώσουμε πως τις επισκέπτονται αρκετοί κάτοικοί της (ακόμα κυρίως στα Σαββατοκύριακα) έχουν αρχίσει να στήνονται τα μπαράκια, τουλάχιστον όπου έχουν γίνει οι διαγωνισμοί.

 

 

 

Έτσι στην παραλία της Αρωγής, ήδη την Πέμπτη είχαν μεταφερθεί στο χώρο ομπρέλες και ξαπλώστρες, για να αναπτυχθούν στους χώρους που παραχωρήθηκαν από το Δήμο Κομοτηνής, και όπως φαίνεται και από την πρόοδο των εργασιών, μπορεί οι χώροι να λειτουργήσουν ακόμα και αυτό το Σαββατοκύριακο, αν φυσικά έχουν ολοκληρωθεί όλες οι απαραίτητες γραφειοκρατικές διαδικασίες (γιατί άλλωστε, στην Ελλάδα βρισκόμαστε).

 

 

Από τις 7 διαθέσιμες θέσεις στην Παραλία Αρωγής, να υπενθυμίσουμε, εκμισθώθηκαν οι 6, με την 7η να έχει επαναπροκηρυχθεί, μαζί με μια θέση στην παραλία Μέσης για θαλάσσια μέσα αναψυχής.

 

 

Η δημοπρασία θα διενεργηθεί στο Δήμο Κομοτηνής, τη Δευτέρα 6 Ιουλίου, και στη συνέχεια, αν δεν υπάρχουν μειοδότες, αναμένεται να γίνει ευθύνη της κτηματικής υπηρεσίας η περεταίρω διαδικασία για την εκμίσθωση της παραλίας.

 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.