Ετοιμαζονται για Θεσσαλονικη οι αγροτες της Ροδοπης

Κινητοποίηση των αγροτών από όλη τη Βόρεια Ελλάδα θα πραγματοποιηθεί στα εγκαίνια της έκθεσης Zootechnica

Στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, στο Πολυλειτουργικό του Δήμου Κομοτηνής συγκεντρώθηκαν εκπρόσωποι των αγροτών της Ροδόπης την Κυριακή 29 Ιανουαρίου, για να αποφασίσουν τις επόμενες κινήσεις τους, ενόψει και των εγκαινίων της έκθεσης Zootechnica, στη Θεσσαλονίκη, όπου θέλουν να δώσουν το παρόν μαζί με άλλους αγρότες από όλη τη Βόρεια Ελλάδα.
 
Στη συνάντηση συζητήθηκαν και τα γενικότερα θέματα που τους αφορούν, αλλά και η μορφή του αγώνα μετά την κάθοδο στη Θεσσαλονίκη, μιας και μέχρι τότε όλες οι άλλες μορφές κινητοποιήσεων έχουν μπει σε αναμονή.
 

Άλλωστε να θυμίσουμε πως οι αγρότες την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου κατέβασαν τα τρακτέρ στην Κομοτηνή και είχαν πραγματοποιήσει κινητοποίηση έξω από το χώρο όπου είχε συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στο ΕΒΕΡ και είχαν ζητήσει από τον Υφυπουργό Εργασίας, κ. Τάσο Πετρόπουλο, να στείλει τα «χαιρετίσματα» του στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Βαγγέλη Αποστόλου, που είναι προγραμματισμένο να ανοίξει την έκθεση την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου.
 
Ανάλογα με τη συμμετοχή στην κινητοποίηση, τόσο των αγροτών τοπικά όσο και από όλη τη Βόρεια Ελλάδα, θα αποφασίσουν τις επόμενες κινήσεις τους στη Ροδόπη.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.