Ετοιμασιες μεχρι την τελευταια μερα για την καινουρια σχολικη χρονια

Αποχορτώσεις μέχρι και τη Δευτέρα γινόταν στα σχολεία της πόλης, ενώ είχαν γίνει και επισκευές στις φθορές

Καθησυχαστικός για την εύρυθμη λειτουργία των σχολείων στο Δήμο Κομοτηνής με την αρχή της σχολικής χρονιάς είναι ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών έργων και καθαριότητας κ. Γιάννης Μουρτίδης.
 
Ήρθαμε σε επικοινωνία με τον κ. Μουρτίδη με αφορμή παράπονα αναγνωστών μας την Παρασκευή ότι σε κάποια σχολεία στην Κομοτηνή δεν είχε γίνει αποχόρτωση, με την έναρξη της σχολικής χρονιάς να πλησιάζει.
 
Ο κ. Μουρτίδης τόνισε πως όλα τα σχολεία, τόσο εντός της πόλης όσο και στους οικισμούς, μέχρι τη Δευτέρα ήταν έτοιμα από πλευράς αποχόρτωσης, ενώ είχαν γίνει και οι απαραίτητες εργασίες για την καθαριότητα αλλά και την αποκατάσταση των όποιων φθορών αναφέρθηκαν από τους διευθυντές, αν και οι τελευταίες δεν ήταν σημαντικές.
 
Μοναδική εκκρεμότητα ήταν τέσσερις διαβάσεις γύρω από το 1ο Δημοτικό Σχολείο Κομοτηνής, οι οποίες θα ολοκληρώνονταν το πρωί της Τρίτης, καθώς δόθηκε προτεραιότητα σε σημαντικότερες εργασίες στα σχολεία.
 
Ο κ. Μουρτίδης διαβεβαίωσε πως οι εργασίες θα συνεχίσουν, με προτεραιότητα την αποχόρτωση στις νησίδες που υπάγονται στη δικαιοδοσία του Δήμου.Κ.Μ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.