Ετησιος χορος του Μορφωτικου Συλλογου Εργαζομενων ΔΕΗ Κομοτηνης

Παρουσία πλήθους μελών και φίλων του Συλλόγου πραγματοποίησε τον ετήσιο του χορό ο Μορφωτικός Σύλλογος Εργαζομένων της ΔΕΗ Κομοτηνής, κατά τη διάρκεια του οποίου βράβευσε τους Ευριπίδη Στυλιανίδη, υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων ως πρώτο υπουρό του νομού Ροδόπης, Χρήστο Τσαραμπουλίδη, αναπληρωτή νομάρχη Ροδόπης για την προσφορά του στο Σύλλογο, Νικόλαο Τσίγκρετζη ως παλαιότερο ηλεκτρολόγο, Αθανάσιο Νουνόπουλο, παλαιότερο εργαζόμενο της ΔΕΗ, Κωνσταντίνο Ζεϊμπεκίδη ως πρόσφατα συνταξιοδοτηθείς εργαζόμενο της ΔΕΗ και Θεμιστοκλή Σταθόπουλου, ζωγράφο.

Αναφορά στην ετήσια διοργάνωση του Συλλόγου, αλλά και στους στόχους του έκανε στην ομιλία του ο πρόεδρος του Μορφωτικού Συλλόγου Εργαζομένων της ΔΕΗ Κομοτηνής Γιώργος Ζηλούδης. Ειδικότερα, μίλησε για σύσφιξη σχέσεων μεταξύ συναδέλφων, αλλά και φίλων της ΔΕΗ που αποτελεί ένα από τους επιμέρους στόχους του Συλλόγου.

Εδώ και τρία χρόνια λειτουργεί στο Σύλλογο το Τμήμα Ζωγραφικής και το Τμήμα Παραδοσιακού Χορού, ενώ από φέτος λειτουργεί το Τμήμα Φυσικής Αγωγής για ενηλίκους και ανηλίκους. Επίσης, στα πλαίσια των δράσεων του Συλλόγου έχει ξεκινήσει μια σειρά από ομιλίες ιατρικού περιεχομένου που «απευθύνονται σε διάφορους συλλόγους, αλλά και σε εμάς τους ίδιους». Εκτός τούτου, θα συνεχιστεί μια σειρά ομιλιών με θέμα την εξοικονόμηση της ηλεκτρικής ενέργειας, που θα γίνουν στους δήμους και τους οικισμούς, αλλά και στους συλλόγους και τα σχολεία του νομού μας.

Φέτος ο Μορφωτικός Σύλλογος Εργαζομένων της ΔΕΗ Κομοτηνής προγραμματίζει 6ήμερη εκδρομή στην Ισπανία και Νότια Γαλλία για σύσφιξη σχέσεων, καθώς επίσης «πιστεύουμε του χρόνου να πάμε Μόσχα».

Ο ετήσιος χορός του Συλλόγου συνοδεύτηκε από τη βράβευση του υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων Ευριπίδη Στυλιανίδη ως πρώτου υπουργού του νομού Ροδόπης, του αναπληρωτή νομάρχη Ροδόπης Χρήστου Τσαραμπουλίδη για την προσφορά του στο Σύλλογο, του Νικόλαου Τσίγκρετζη ως παλαιότερου ηλεκτρολόγου, του Αθανάσιου Νουνόπουλου, παλαιότερου εργαζόμενου της ΔΕΗ, του Κωνσταντίνου Ζεϊμπεκίδη ως πρόσφατα συνταξιοδοτηθέντος εργαζόμενου της ΔΕΗ και του Θεμιστοκλή Σταθόπουλου, ζωγράφου.


Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε ο υπουργός Παιδείας κ. Στυλιανίδης, ο οποίος αναφέρθηκε στις προσπάθειες που γίνονται στην Αθήνα για την αποκατάσταση την ισότητα των ευκαιριών για την περιοχή μας που «έχει χάσει στο παρελθόν πάρα πολλές ευκαιρίες και δυνατότητες να παρακολουθήσει την πρόοδο ανάλογα με τις άλλες περιοχές της Ελλάδας. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη δύναμη από τη δύναμη εμπιστοσύνης και αγάπης που μας δίνετε όλοι σας.

Αν σήμερα αυτή η βράβευση μου δίνει δύναμη να συνεχίσω, θέλω να πω ότι για εμένα ακόμα μεγαλύτερη βράβευση και τιμή θα είναι, στο τέλος αυτού του κεφαλαίου που έχει ξεκινήσει με την ιδιότητα ως υπουργού Παιδείας, να μπορείτε ξανά με το κεφάλι ψηλά να με επιβραβεύσετε για τα αποτελέσματα που μπορεί αυτό το Υπουργείο να φέρει στην περιοχή μας και στην πατρίδα μας και στα παιδιά, τα οποία ζουν εδώ».


Τέλος, να σημειωθεί ότι σύντομους χαιρετισμούς απηύθυναν ο διευθυντής της ΔΕΗ Κομοτηνής Ιωάννης Γεωργαντάς, ο βουλευτής Ροδόπης Γιώργος Πεταλωτής, ο νομάρχης Ροδόπης Άρης Γιαννακίδης, ο δήμαρχος Κομοτηνής Δημήτρης Κοτσάκης, ο δήμαρχος Μαρώνειας Χρήστος Παπανικολάου, ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου της ΔΕΗ Σερρών, ενώ εκπροσωπήθηκαν και οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι της ΔΕΗ Θεσσαλονίκης, Καβάλας και Ξάνθης.

Μαρία Παπαδοπούλου

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.