Ετησια επιδειξη του γυμναστηριου SPORTS CENTER
Μια χαρούμενη γιορτή με επιδείξεις και παρουσιάσεις διοργανώθηκε από το γυμναστήριο SPORTS CENTER του κ. Χρήστου Πραντσίδη το προηγούμενο Σάββατο. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο θερινό θέατρο όπου πλήθος κόσμου παρακολούθησε και χειροκρότησε τις προσπάθειες των μικρών και μεγάλων αθλητών σε τμήματα μπαλέτου, ρυθμικής, γυμναστικής, χορού, αυτοάμυνας και JU –JITSU.
Εντύπωση προκάλεσαν τα τμήματα aerobic και yoga ενώ η βραδιά έκλεισε με την απονομή των διπλωμάτων στους αθλητές κάτω από δυνατή μουσική και εντυπωσιακά πυροτεχνήματα.
«Μια μεγάλη παράδοση είκοσι τριών χρόνων μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε το έργο μας» δήλωσε ο Χρήστος Πραντσίδης που ευχαρίστησε τους γονείς καθώς και τους γυμναστές του SPORTS CENTER».
Το ραντεβού των μικρών φίλων και αθλητών του SPORTS CENTER ανανεώθηκε για τον προσεχή Σεπτέμβριο με νέα τμήματα και πολλές εκπλήξεις.
Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
