Εθιμοτυπικες επισκεψεις του νεου Γενικου Περιφερειακου Αστυνομικου Διευθυντη ΑΜΘ

Σε Αρχές και θεσμικούς φορείς του νομού Ροδόπης

Σειρά εθιμοτυπικών επισκέψεων με Αρχές και θεσμικούς φορείς της Ροδόπης πραγματοποίησε το πρωί της Παρασκευής, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Ταξίαρχος Πασχάλης Συριτούδης, με αφορμή την πρόσφατη ανάληψη των καθηκόντων του.


 
Στο πλαίσιο των επισκέψεων, ο κ. Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής, συνοδευόμενος από τον Αστυνομικό Διευθυντή Ροδόπης, Αστυνομικό Διευθυντή Μιχαήλ Σεβδυνίδη, συναντήθηκε με τον Σεβασμιώτο Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμονα, τον Δήμαρχο Κομοτηνής κ. Γκαράνη Ιωάννη, τον Δήμαρχο Μαρωνείας – Σαπών κ. Χαριτόπουλο Κωνσταντίνο και τον Σοφολογιότατο Τοποτηρητή Μουφτείας Κομοτηνής Χαλήλ Τζιχάτ, οι οποίοι τον συνεχάρησαν και του ευχήθηκαν καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα, ενώ συζητήθηκαν ζητήματα κοινού, τοπικού ενδιαφέροντος.


 
Οι συναντήσεις του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή θα συνεχιστούν το επόμενο χρονικό διάστημα με τους λοιπούς θεσμικούς φορείς της Ροδόπης, καθώς και της υπόλοιπης περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.