Εθελοντικη αιμοδοσια σε Μαρωνεια και Πλατεια Ειρηνης

Την Κυριακή 28 Αυγούστου και την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου αντίστοιχα

Δύο εθελοντικές αιμοδοσίες πρόκειται να πραγματοποιήσουν το προσεχές διάστημα οι Εθελοντές Αιμοδότες Ροδόπης. Η αρχή θα γίνει από τη Μαρώνεια όπου θα λάβει χώρα αιμοδοσία σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γυναικών Μαρώνειας Ιππαρχία στον χώρο του παιδικού σταθμού του οικισμού (απέναντι από το παλιό Δημοτικό Σχολείο) την Κυριακή 28 Αυγούστου και ώρες από 9.30 έως 13.30.
 
Θα ακολουθήσει εθελοντική αιμοδοσία στο πλαίσιο της δράσης «wheeling2Help vol.2” .Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία της πόλης μας την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου από τις 9:00 έως τις 14:00 με την Κινητή Μονάδα Ενημέρωσης και Αιμοληψίας «η αγάπη πάει παντού» του Γενικού Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης.
 
«Η προσφορά αίματος είναι προσφορά ζωής, αγάπης και ελπίδας στους πάσχοντες συνανθρώπους μας. Καλούμε όλους τους συμπολίτες μας να δείξουν έμπρακτα την αγάπη τους προσφέροντας αίμα για τους έχοντες ανάγκη τις ημέρες εκείνες» αναφέρουν σε σχετική ανακοίνωσή τους οι Εθελοντές Αιμοδότες Ροδόπης γνωστοποιώντας τις διοργανώσεις. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.