Εσπασαν τις ποτιστρες και χτυπησαν κουταβι στην Νυμφαια

Η τελευταία, για σήμερα, πράξη του δράματος που αφορούν στα αδέσποτα

H προτελευταία πράξη του «δράματος» που ζούμε τους τελευταίους μήνες στην πόλη της Κομοτηνής και αφορά τα αδέσποτα της πόλης, είχε ως θύμα, για πολλοστή φορά, τον «Παππού», ένα αδέσποτο φίλο πολλών εξ ημών, που για περισσότερα από 13 χρόνια περιδιάβαινε τους δρόμους της πόλης, όχι απλά χωρίς ποτέ να πειράξει ή να ενοχλήσει κανέναν, αλλά προσφέροντας αγάπη και χαμόγελο σε όλους όσους τον συναντούσαν.
 
Ο «παππούς» λοιπόν ήταν το τελευταίο θύμα των γνωστών – άγνωστων συμπολιτών μας, που εδώ και χρόνια, κυρίως όμως τους τελευταίους μήνες, σκορπούν τον θάνατο, και μάλιστα βασανιστικό, στα αδέσποτα της πόλης μας.
 
Δεν είναι λίγες άλλωστε και οι δημοσιογραφικές καταγραφές περιστατικών δηλητηριάσεων, στις οποίες μπορεί ο καθένας από εσάς να ανατρέξει.
 
Οι συμπολίτες μας βέβαια αυτοί δεν περιορίζονται μόνο στις δηλητηριάσεις, αλλά εξαντλούν το μίσος που τρέφουν προς τα ζώα, βανδαλίζοντας εγκαταστάσεις, ακόμα και πρόχειρες που έχουν στηθεί και από φιλόζωους συμπολίτες μας, ενώ φυσικά μην ξεχνάμε ότι δεν είναι λίγα και τα περιστατικά βασανισμών ζώων, που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, κυρίως βέβαια εκτός των ορίων του ν. Ροδόπης.

Η τελευταία τώρα πράξη του δράματος- χωρίς εισαγωγικά γιατί η κατάσταση απουσία διαλόγου και ουσιαστικών αποφάσεων απ’ όλους τους εμπλεκομένους και κυρίως των αρχών της πόλης χαρακτηρίζεται τουλάχιστον ως δραματική- «παίχτηκε» χθες το πρωί, όταν σύμφωνα με καταγγελίες συμπολιτών μας στο facebook, απ’ όπου και το φωτογραφικό υλικό, κάποιοι «ασυνείδητοι» κατέστρεψαν τους κουβάδες που έχουν τοποθετηθεί στην περιοχή της Νυμφαίας, έτσι ώστε τα αδέσποτα σκυλιά να έχουν πρόσβαση σε νερό, ένεκα και των υψηλών θερμοκρασιών, ενώ χτύπησαν και ένα κουτάβι, ενάμιση περίπου μηνός στο πρόσωπο.
 
Δεν υπάρχουν πλέον ούτε λόγια για σχολιασμό. Ν.Β.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.