Ερωτηση Ολγας Ρενταρη – Τεντε για την προκηρυξη της ΔΕΗ
Η βουλευτής του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Ν. Έβρου κ. Όλγα Ρενταρή – Τέντε κατέθεσε, την Παρασκευή 16 Απριλίου 2010, ερώτηση προς την Υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής σχετικά με το θέμα της προκήρυξης 1/2007 Διαγωνισμού της ΔΕΗ Α.Ε.
Η κ. Ρενταρή – Τέντε επεσήμανε το γεγονός πως παρά το ότι απαραίτητες από την προκήρυξη διαδικασίες έχουν ολοκληρωθεί, η ΔΕΗ ανακοίνωσε μόλις στις αρχές του 2010 τα οριστικά αποτελέσματα για ορισμένους κλάδους και κατηγορίες, ενώ εκκρεμεί η αντίστοιχη ανακοίνωση για τους υπόλοιπους κλάδους και κατηγορίες. Επιπροσθέτως, μέχρι σήμερα δεν έχει πραγματοποιηθεί καμία πρόσληψη από τους ανακοινωμένους πίνακες οριστικών αποτελεσμάτων.
Η κ. Ρενταρή – Τέντε ρωτά εάν πρόκειται να ενεργοποιηθεί οριστικά η διαδικασία ολοκλήρωσης του διαγωνισμού και αν τελικά πρόκειται να προχωρήσει αυτός για όλους τους κλάδους και τις κατηγορίες όπως προέκυπταν από την προκήρυξη. Σε αυτήν την περίπτωση θα πρέπει να γνωρίζουμε πότε θα εκδοθούν τα οριστικά αποτελέσματα του διαγωνισμού για όσους κλάδους εκκρεμούν και πότε υπολογίζεται να προσληφθούν οι επιτυχόντες. Σε αντίθετη περίπτωση, η βουλευτής ρωτά ποιες κατηγορίες και ποιοι κλάδοι θα εξαιρεθούν από την προκήρυξη.
Η κ. Ρενταρή – Τέντε θεωρεί ότι η αξιοπιστία της ΔΕΗ είναι εξαιρετικά σημαντική και ως εκ τούτου η πρόσληψη πρέπει να γίνει κανονικά. Επίσης, η Επιχείρηση οφείλει να ενημερώσει σε περίπτωση που μέρος της προκήρυξης πρόκειται να ακυρωθεί.
Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
