Ερχεται το 7o Budo Festival

Το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου στο κλειστό του 2ου Λυκείου

Ένα αθλητικό γεγονός στον τομέα των πολεμικών τεχνών που έχει εδραιωθεί στην πόλη μας και έχει συγκεντρώσει ευρύτερο ενδιαφέρον, επανέρχεται στο επόμενο Σάββατο. Ο λόγος για το Budo Festival που αισίως έφτασε στην 7η διοργάνωσή του και θα πραγματοποιηθεί στις 15 Φεβρουαρίου στο κλειστό γυμναστήριο του 2ου Γενικού Λυκείου Κομοτηνής (πίσω από το Cosmopolis).

Στη διοργάνωση θα συμμετέχουν ο ΑΟ Θραξ και οι σχολές της Άπω Ανατολής σε Κομοτηνή, Ξυλαγανή, Βόλο, Αμάραντα, Βόλακα, Νευροκόπι και Αλεξανδρούπολη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια του Festival θα συγκεντρώνονται σε συνεργασία με την ΠΑΕ Ποντίων παιχνίδια και σχολικά είδη τα οποία θα κατευθυνθούν στα Παιδικά Χωριά SOS.

«Το Budo Festival είναι γεγονός! Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η γιορτή των πολεμικών τεχνών που εντυπωσιάζει τους θεατές με διάφορα στυλ πολεμικών τεχνών και μαχητικών αθλημάτων! Είστε όλοι καλεσμένοι! Θα μας τιμήσετε με την παρουσία σας!» αναφέρει στο προσκλητήριο μήνυμά του ο ιθύνων νους της διοργάνωσης κ. Αγησίλαος Βεσεξίδης.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.