Ερχεται ο Β. Λεβεντης στη Θρακη;

Για επικείμενη επίσκεψη του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων μίλησε ο βουλευτής Θεσσαλονίκης Γ. Σαρίδης, που επισκέφτηκε το Δήμο Μαρωνείας Σαπών
 
Τον Δήμο Μαρώνειας Σαπών επισκέφθηκε την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου ο βουλευτής Θεσσαλονίκης της Ένωσης Κεντρώων κ. Γιάννης Σαρίδης στο πλαίσιο περιοδείας του και συναντήσεων του με εκπροσώπους αυτοδιοικητικών φορέων της περιοχής.
 
Τον βουλευτή υποδέχτηκε ο Αναπληρωτής Δημάρχου Γιώργος Αντωνιάδης ενώ στην συνάντηση παρέστησαν ο Αντιδήμαρχος Αλή Μεχμέτ, ο Πρόεδρος της ΚΕΜΑΣ Χαράλαμπος Τσάτσας και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Αρίσβης Α. Σαλή.
 
Ο κ. Αντωνιάδης παρουσίασε το προφίλ του Δήμου και τις αναπτυξιακές προκλήσεις αλλά και το σοβαρά προβλήματα που οι δημότες αντιμετωπίζουν και που η οικονομική κρίση έχει επιδεινώσει ενώ επανέλαβε τη θέση του Δήμου για θεσμικές αλλαγές που θα επιτρέψουν ευελιξία και αποτελεσματικότητα στην λειτουργία του.
 
Ο κ. Σαρίδης από την πλευρά του διαβεβαίωσε ότι ως μοναδικός βουλευτής του κόμματός σε Μακεδονία και Θράκη έχει εξουσιοδοτηθεί να παρακολουθεί και να αναδεικνύει προβλήματα σε επίπεδο κοινοβουλευτικού ελέγχου ενώ αποκάλυψε ότι επίκειται επίσκεψη του Προέδρου του κόμματος στη Θράκη στο εγγύς μέλλον.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.