ΕΠΣ Θρακης: Παραδοση διασωστικων υλικων στους Σαμαρειτες της Ροδοπης απο τα εσοδα του τελικου.

Το πρωί της Κυριακής 27/3  η ΕΠΣ Θράκης   σε συνεργασία με της δύο φιναλίστ του τελικού του κυπέλλου Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου και Δόξα Προσκυνητών παρέδωσαν  διασωστικό υλικό στο σώμα   εθελοντών Σαμαρειτών, διασωστών  και  Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού περιφερειακού τμήματος Κομοτηνής .

Να υπενθυμίσουμε πως πριν την διεξαγωγή  του τελικού του κυπέλλου η ΕΠΣ Θράκης δείχνοντας το κοινωνικό της πρόσωπο είχε ανακοινώσει  πως μέρος των εσόδων του τελικού θα δοθεί στους Σαμαρείτες του ερυθρού Σταυρού και στους πρόσφυγες.
Από τα 2.010 € που ήταν τα έσοδα του τελικού τα 1000€ διατέθηκαν για αγορά διασωστικών υλικών στους Σαμαρείτες και τα υπόλοιπα για τους πρόσφυγες.
Αναλυτικά το διασωστικό υλικό που δόθηκε ως προσφορά στους Σαμαρειτες , διασώστες  ,Ναυαγοσώστες  του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού περιφερειακού τμήματος Κομοτηνής ήταν 4 διασωστικά φαρμακεία και μία σκληρή σανίδα ακινητοποίησης πολυτραυματία ενήλικα και παιδιατρική.

Στην εκδήλωση εκτός από πλευράς της ΕΠΣ Θράκης εκτός του πρόεδρου της Μάνου Γαβριηλίδη, το παρόν έδωσαν και ο ταμίας Χρήστος Κουκουλάκης και αντιπρόεδρος κύριος Αναστάσιος Αλεξίου.
Τους Σαμαρειτες , διασώστες  ,Ναυαγοσώστες  του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού εκπροσώπησαν ο υπεύθυνος του περιφερειακού τμήματος Κομοτηνής Ιμανιμίδης Κωσταντίνος και η εθελόντρια Σαμαρείτισσα Κεσουδίδου Δήμητρα.
Την κυπελλούχο Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου εκπροσώπησαν ο γενικός αρχηγός της ομάδας Πόλυς Κατσαούνης και ο αρχηγός Θόδωρος Λεφής.
Από πλευράς Δόξας Προσκυνητών έδωσαν το παρών ο πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Λιάγκης και ο αρχηγός Νίκος Τρίχας.

Μετά την παράδοση του διασωστικού υλικού ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης Μάνος Γαβριηλίδης δήλωσε τα εξής:
Σήμερα βρεθήκαμε εδώ για να υλοποιήσουμε ένα σκέλος από αυτά που υποσχεθήκαμε σε συνεργασία με τις δύο ομάδες Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου και Δόξα Προσκυνητών για το τελικό του κυπέλλου που έγινε πριν λίγο καιρό.
Με αυτήν την κίνηση προς τους Σαμαρείτες αλλά και αυτή που θα ακολουθήσει μέσα στην εβδομάδα για τους πρόσφυγες δείχνουμε το κοινωνικό πρόσωπο του αθλητισμού διότι το ποδόσφαιρο είναι σε όλες τις εκδηλώσεις.
Συνολικά από τα κέρδη του τελικού που ήταν 2.010€ τα 1000€ διατέθηκαν στους Σαμαρείτες και τα υπόλοιπα στους πρόσφυγες.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους συνέβαλαν για την υλοποίηση αυτού του έργου, τον κόσμο που ήρθε στον τελικό και έδωσε αυτό το συμβολικό ποσό και της δύο ομάδες που συμμετείχαν σε αυτήν την προσπάθεια.

Από την πλευρά των Σαμαρειτών  ο Κωνσταντίνος  Ιμανιμίδης υπεύθυνος του περιφερειακού τμήματος Κομοτηνής δήλωσε τα εξής:
Ήμαστε πολύ χαρούμενοι σήμερα που παραλαμβάνουμε πολύ σημαντικό υλικό.
Πράγματα που τα χρειαζόμαστε και με αυτά μπορούμε να Διευρύνουμε της δράσεις μας σε όλο τον νομό.
Με την σειρά μας λοιπόν και εμείς να ευχαριστήσουμε την Δόξα Προσκυνητών ,την Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου
αλλά και την ΕΠΣ Θράκης που είχαμε μία άριστη συνεργασία η οποία ελπίζω να συνεχίσει και τα επόμενα χρόνια και τους διαβεβαιώνω πως τα υλικά  που παραλάβαμε θα είναι πάντα   κοντά τους  όποτε τα χρειαστούν.

Ο πρόεδρος της Δόξας Προσκυνητών δήλωσε τα παρακάτω:
‘Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που ήρθε να παρακολουθήσει το παιχνίδι  και εύχομαι αυτή εδώ η κίνηση που έγινε να βρει συνέχεια και τα επόμενα χρόνια.

Από την πλευρά της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου μίλησε ο γενικός αρχηγός της ομάδας Πόλυς Κατσαούνης:
Από την δική μας πλευρά είμαστε στην ευχάριστη να διαπιστώσουμε πως τα λεφτά του τελικού έπιασαν τόπο.
Εύχομαι πραγματικά όσο χρήσιμο είναι αυτό το υλικό τόσο να μην χρειαστούν μέσα στα γήπεδα.
Επιθυμία μου είναι κάθε χρόνο να παίρνουμε ότι χρειάζονται οι άνθρωποι που βοηθάνε σημαντικά το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.



google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.